Kylmimpinä päivinä talomme molemmista piipuista tuprutti savua kun piti lämmittää enemmän kuin normaalisti. Siitäkin huolimatta keittiön ikkunaan kohosi jäävuori! Mutta toisaalta sähköä säästyi ruuanlaitossa kun saattoi puuliettä hyödyntää siinäkin. Ja pikkuhiljaa sitä palailee mieliin että millä määrällä puuta ja millaisella vedonsäädöllä saa minkäkin kuumuusasteen tuohon puulieteen verraten sähkölieden asteikkoon.
Kyllä pikkuplätit voilla paistettuina valurautapannulla on hyviä!!!
Haluaisin niin kans puulieden, mutta meidän keittiöön ei kyllä sovi. Lapsuuden kodissa oli ja mä muistan sen ihanan lämmön mitä siitä tuli - voih =) Niitä elämän pieniä iloja
VastaaPoistaTuossa 5 vuotta sitten kun keittiöremonttia aloimme suunnitella, niin keittiösuunnittelija ehdotti ensin että lekalla palasiksi vaan koko tiilikasa (puuhella-leivinuuni) niin saadaan lisää tilaa keittiöön. Emme todellakaan suostuneet! Milläs keittiötä sitten talvella lämmitettäisi? Sähköllä? Ei tuu kysymykseen!
Poista