sunnuntai 30. maaliskuuta 2008

Soiteltu perään...Soittelin perjantaina Kelalle, että miksi ihmeessä kestää niin kauan että saavat päätettyä kotihoidontuesta. Pistivät sitten mun papereihin vauhtia. Ja nyt sitten näkyy että maksavat muutaman kuukauden tuet 1.4. Toivottavasti ei vain ole aprillipila heidän taholtaan.

Olin eilen töissä. Työaikani oli 16-24 ja siihen noin kymmeneen asti illalla piti ihan tosissaan juosta. Kummallisen paljon oli porukkaa liikenteessä ja poikkesivat kahville.

Elokuun jälkeen taidan olla työttömänä... Ellei sitten tosissaan jotain ihmettä tapahdu ja joku mukava ja kiva ihminen osta tuota paikkaa ja pidä vanhoja työntekijöitä listoillaan. Pomoista toinen kun odottaa ensimmäistä lastaan ja aikoo lopettaa viimeistään äitiyslomaan paikan pyörityksen.

Nyt pitää mennä komentamaan tuo keskimmäinen etsimään villasukkansa, että voin neuloa niihin vartta vähän pidemmäksi kun on menossa huomenna luistelemaan ja tuollaiset sneaker-malliset sukat ei ehkä ole luistimissa kovin hyvät.Mutta pojan sukat sain valmiiksi :)

1 kommentti:

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers