perjantai 11. huhtikuuta 2008

Mä tukka pystyssä ovia availen...

Meni sitten viime yö ihan totaalisen pirstaleiksi. Poika heräili tämän tästä enkä saanut siis minäkään nukkua, vaikka tarvetta todella olisi ollut. Piti nimittäin aamupäivällä käydä kummitytön äitiä morjenstamassa. Mutta kun tyttöjä olin aamulla ruokkinut ja taksille komentanut, niin totesin että kahden tunnin unilla ei kamalasti ylimääräistä jaksa. Semminkään kun nuoremman tytön kasvunreppua piti käydä päiväkodilla täyttelemässä.

Nukuin kuin opossumi poika (hänkin väsynyt yön melskaamisesta) kainalossa tasan siihen asti kun joku painoi tuolla oven ulkopuolella nappia joka sai koiran haukkumaan... Ovikellokin siis taas toimii. Nuo eilen esittelemäni lelut tulivat ihan ovelle asti. Lahjakas on kiva nettileluliike kun toimituttaa paketit kotiovelle asti, eikä verkkopankilla maksaessa tule toimituskulujakaan kuin neljä euroa!

Sitten tulikin kiire... 11.30 oli keskustelutuokio päiväkodilla ja postipoika kävi hiukan vaille 11. Mutta kun koira livahti pihalle eikä sitä meinannut millään ilveellä saada takaisin sisälle. Nopsaan hiusten ojennus, hammaspyykki, vaatteet niskaan, poika kuivitetuksi ja pukuun. Sitten autoon ja menoksi. En sitten lopulta myöhästynyt kuin ehkä pari minuuttia, siitäkin soitin samalla kun poikaa pukuun tungin etteivät luule että olen unohtanut.

Kun keskustelutuokio oli ohi, kävin kaupassa ostamassa vähän ruokatarpeita ja noutamassa toisen paketin, joka mulle oli tullut. Unelma -kirjakerhosta. Leimasimia, Tildan tapaan -kirja, luonnos/muistikirja ja lappu että 201 ideaa pieniin ja suuriin virkkaustöihin -kirja tulee toukokuun alussa.

Sitten kotiin, jossa esikoinen sitten jo odotteli pihalla... Koiran aiheuttaman myöhästyksen vuoksi en ihan ehtinyt kopata tyttöä omaan kyytiin koulun pihalta. Esikoinen ilmoitti sitten iloisena että oli voittanut (Osuuspankin) piirustuskilpailussa Marimekon ison kylpypyyhkeen. Ainahan se on tiedetty että tuo tyttö osaa piirtää.

1 kommentti:

  1. no olipas sulla vilskettä. Huh, Ja oikein paljon onnea pikkutaiteilijalle hienosta voitosta

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers