torstai 10. huhtikuuta 2008

Vali, vali, vali (väliveli jne...)

Ei työt tekemällä lopu. Ei todella. Mulla on nyt työn alla tuo lohtueiton reunus, välivelipaita, lohtutyynynpäällinen ja Tofutsies -langasta sukat joista vielä ohjekin pitäisi kirjoittaa. Taidan ruuanlaiton jälkeen linnottautua sohvan nurkkaan ja ottaa nuo paidan osaset mukaani. Sunnuntaina kun olisi tarkoitus saada paita annetuksi saajalleen. Toivon todella että osasin tehdä siitä oikean kokoisen.

Nappeja pitäisi metsästää... Mullahan on nurkat väärällään nappeja, mutta mahtaako olla tuon paidan olkapäälle sopivia kolmea samanlaista. Jään kauhulla miettimään.

Sitten pitäisi se peitto ja tyynynpäällinen viimeistellä. Jos sitten alottaisi sitä sukkaproggista.

Eilen sain haettua postista paketin jossa oli lankoja, mm. tuota Tofutsies -lankaa. Siinä oli kyläläisillä ihmeteltävää kun kitiiniä eli ravunkuoria on saatettu lankaan. Tosin kyllä bambukuituakin taivasteltiin, se kun helposti mielletään puumaiseksi. Mutta niinhän on pellavakin. Ja tänään tilasin sellaista lankaa jossa on sitäkin; Vuorelman Vilperttiä oranssina. Huomasin, että puikkovalikoimastani puuttui 2,5 mm ja 3 mm pitsi-Addit joita Vuorelmalla oli, niin samaan pakettiin (lue: konkurssiin) sitä lankaakin... Taisi tulla vielä 10 mm virkkuukoukkukin tilattua...

Mutta nyt kun perheen miesväki on nukkumassa, niin ehkä sitä ruokaa laittamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers