tiistai 19. elokuuta 2008

Huooh II

Olin siis pojan ja koiran kanssa kaupungilla tänään. Koira kävi hakemassa rokotteet ja sitten mentiin lemmikkiliikkeeseen ostamaan niitä turvavyövaljaita (ja Masselle oikea kisu-wc). Kun valjaat oli ostettu ja koira näin ollen pysyi aloillaan autossa niin minä ja poika mentiin siihen viereiseen VapaaValintaan.

Kärry täyttyi tavarasta jos jonkinlaisesta (lankaa, kissanruokaa, lautasia, kynttilöitä, sukkia kaikille lapsille, namia ja ehdottomana kohokohtana pojalle työkalut!) ja poikakin hermostui kärryissä istumiseen. Piti ottaa kainaloon jossa siinäkin venkoili. Kassa veti nopsasti mutta sitten kortissani olikin jotain hämminkiä tai sitten kassapäättessä jotain häikkää kun ei millään huolinut mun korttia. Sitten piti poika kainalossa syöksyä automaatille ja takaisin. (Onneksi lähin automaatti sijaitsee vain noin 150 metrin päässä)

Sitten ostokset autoon ja kotiin. Päästiin juuri kotipihaan kun puhelin soi. Koululta soitettiin että keskimmäiselle oli sattunut pieni tapaturma. Se sormi (+ kaksi muuta) jonka jätti perjantaina autoni oven väliin oli jäänyt nyt ruokalan oven väliin... Tyttö tuli 2 tuntia lukujärjestykseen merkittyä aikaa aiemmin kotiin yhdessä siskonsa kanssa ja eikun takas kaupunkiin ja terveyskeskukseen näytille. Sormi on ihan kamalan näköinen! Kynsi siitä lähtee taatusti.

Auts!!!

Terveyskeskuskäynnin jälkeen mentiin kauppaan ruokaostoksille. Tosin puolet unohtui kun ei ollut kirjoitettua listaa mukana edes kännykässä... :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers