perjantai 15. elokuuta 2008

Poikki mikä poikki...

Nyt ei ole netti poikki, ei sähkölinjat eikä vesijohdot. Eikä se tulehtunut akillesjännekään. Nyt on poikki tie! Ei sentään ihan motissa täällä olla, mutta lyhin ajoreitti työpaikalleni on toistaiseksi poikki kun tekevät tuohon 2-tielle pohjavesiä suojaavaa mattoa jos siinä esimerkiksi sattuisi säiliöauto kaatumaan ja rikkoontumaan.

Tänään saapui Titityyn lankaklubin eka lähetys. Hamppulankaa. Olihan sitä sitten heti pakko kokeilla, että miten neuloutuu... (kuvia huomenna)

Tänään olen myös siivonnut hiukan pikkukissan jälkiä. Ihmettelin aamulla kun tulin töistä, että mikä täällä haisee... Oli sitten Masse päättänyt hakeutua sohvan alle tarpeilleen... yöks! Ja tottahan toki Pete ne haistoi myös ja päätti sitten merkata itse reviirinsä... RÄYH! Meni matto pesuun. Tai kai se olisi mennyt muutenkin, mutta nyt ainakin on pakko se pestä.

1 kommentti:

  1. Onneks olkoon 333333-bongauksesta!!
    Onks joku inhokki/suosikkiväri mielessä... siis langan suhteen. Kuten luvattua, sukkiin liittyvää (heh, suuri yllätys joo) olis tulossa :).

    Vau, olis tosi kivaa, jos tosiaan pääsisit neulomaan. Voinkin jemmata ylläriä ens lauantaihin ja lähetän sit postissa, jos et pääse tulemaan, jos sopii näin? Katson vielä, onko sun osoite tallessa...

    Hyvää viikonlopunjatkoa!!

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers