keskiviikko 24. syyskuuta 2008

Eilisen päivän tapahtumista

Kauhajoen tragediaa en jaksa ymmärtää sitten alkuunkaan. Otan osaa kaikkien uhrien läheisten suunnattomaan suruun ja tapahtumapaikalla olleiden järkytykseen. Näin ei saa tapahtua enää! Päättäjät, perkele, tehkää jotain! Ehdottomasti lisää rahoja nuorten mielenterveystyöhön. Aseenkantolupia pistooleihin ei saa enää myöntää kuin niille jotka sitä työssään tarvitsevat. Jos tarkkuutta tarvii pistoolilla ampua, niin siihen löytyy ilmapistoolit. Nih!

Ja sitten paljon kevyempään ketutukseen. Ei sitten saatu sitä saranaa eilen. Eikä jätevaunuakaan. Miehen kanssa vaihdettiin jääkaapin kätisyyttä niin pitkälle kuin se oli mahdollista eli otettiin saranat pois alhaalta alkaen ja vaihdettiin suojatulppien paikkaa sen minkä pystyimme (osa hajosi) ja vaihdettiin kahvat yläovesta alaoveen ja toisinpäin. Tuolla se jääkaappi-pakastin nyt odottelee vailla ovia eteisessä että saadaan se peijjoonin sarana jota ollaan jo Juhannuksesta asti odoteltu...

Saunallakin on tapahtunut... Mies korjasi kiukaan ja tuuppasi loput laastista katkenneeseen piippuun jo viimeviikolla. Eilen appiukko sitten kävi vaihtamassa ikkunan ehjään. Vielä kun saisi ovet käymään vähän paremmin niin sitten olisi asiat hienosti saunallakin, vaikka purkuun se jossain vaiheessa menee kuitenkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers