maanantai 22. syyskuuta 2008

"Kuu on kuulemma ruosteenpunainen"

"... ja niin surullinen"

En siitä kuun surullisuudesta tiedä, mutta se sirppi joka tuolla taivaanrannassa näkyi oli kyllä pu-nai-nen.

Tänään on ollut melkoisen toimelias päivä. Aamupäivällä pojan nukkuessa siivosin tietokoneeltani täysin turhaa tavaraa pois 40 gigaa!

Keskimmäinen tuli koulusta ja teki läksyt. Puin pojan ja mentiin pihalle odottamaan että Esikoinen tulisi koulusta että päästäisiin heti lähtemään kun keskimmäisellä oli hammasläkäri. Kello kävi ja kello kävi ja kiire tuli. Soitin hampilääkärille että saatamme myöhästyä hiukan. (5 min olimme sitten myöhässä lopulta)

Hammaslääkärissä neiti oli reipas ja pärjäsi yksin paikkauksen. Koska en ihan 100% luota tuon Esikoisen veljensä vahtimiseen, niin päätin jäädä itse seuraamaan mitä poika touhuaa. Hammaslääkärihuoneessa tuota elohopeaa olisi ollut mahdoton vahtia. Paikkaus sujui sen verran nopeasti että ehdin neuloa miehen pipoa vain kerroksen! Eikä poikaa meinannut millään saada takaisin pukuun ja saappaisiin... Hirmuinen kiukuttelu.

Mutta päästiin sitten kuitenkin jatkamaan matkaa kauppaan. Kaupan pihalla soittelin Einille, että onko hän aikeissa olla kotona, jos vaikka piipahdettaisiin. Kun Eini oli puhunut että haluaa eroon yhdestä "vaarallisesta" lastensängystä eikä meillä ole pojalle vieläkään sänkyä. Samalla kysäisin että tarviiko hän kaupasta jotain, niin voisin samalla toimittaa. Ostokset hoidettiin ja mentiin Einille.

Kovin pitkään ei olisi tarvinnut siellä odotella jos itsellä olisi olleet työkalut mukana, mutta mies oli kuusiokoloavaimet nostanut autosta jonnekin. Piti odotella Einin avokkia kotiin, että hän sitten purkaa sängyn.

Einin kissa (Martti) on muuten Massen veli. Onko vähän muuten sukunäköä???


Tällä viikolla makuuhuoneemme kokee muutoksen tuulia kun siirrämme ensinnäkin siellä majailevan vanhan jääkaapin kodinkoneiden hautausmaalle, siirrämme vaatekaappimme toiselle seinustalle kuten sänkymmekin että saamme pojan sängylle tilaa.

Mutta nyt katsomaan Pakoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers