sunnuntai 14. syyskuuta 2008

Muuta mukavaa viikonlopusta

Flunssa iski täysillä päälle, se ei ole mukavaa. Mutta muuten on viikonloppu ollut ihan kiva. Käytiin Satun kanssa eilen lauantaina Loimaalla ruokaostoilla ja tiemme vei myös Euromarkettiin kun koitin etsiä keskimmäiselle uutta reissuvihkoa kun hukkasi sen heti ekan koulupäivän jälkeen. Euromarketista sitten löysin sellaisen sopivan kokoisen. Mutta kun siellä on myös lankaosasto...

Ostin Novitan Muksu-neulelehden ja Satu bongasi sieltä palmikkoneuleen jollaisen haluaa tehdä Juhannuksena syntyneelle veljenpojalleen. Siinä sitten pähkäiltiin värivalintoja (Satu päätyi luonnonvalkoiseen) ja puikkoja. Satu kertoi että käsialansa on löysä, joten ehdotin vähintään puolta numeroa pienempiä puikkoja kuin vyötteen ohjeessa on. Puolikokoja ei valitettavasti siitä löytynyt, joten Satu osti kolmemilliset puikot. Jonkin aikaa puolusteltuani hän päätti ottaa pyöröpuikot, vaikka ensin oli aikeissa ostaa pitkät.

Mallitilkku jonka Satu neuloi ekan osan lanka suoraan ja toisen osan "mun tyyliin" eli lanka sormen ympäri kiepautettuna jolloin tiheys kolmosen puikoilla täsmäsi vyötteen tiheyteen.

Eilisilta Satulla meni 2 silmukan etu- ja takakautta kiertojen opetteluun, mutta oppi jäi takaraivoon. Nyt on jo mallin 28 (Novitan Muksu-lehdestä) takakappaletta syntynyt melkein 20 cm! Jeee! Sain yhden käännynnäisen. Ja ehkä ensi viikonloppuna saan Satun mukaani Vammalaan neuletapaamiseen.

Mulle jäi tuolta Euromarketista mukaani kaksi kerää Rose Mohairia kun Ykkösbonus kortilla ne oli alta 2 euroa kerältä. Niistä ehkä syntyy itselle jonkinlainen huivi. Saa nähdä, mutta väri oli herkullinen joten ei voinut jättää hyllyyn, tosin liilat oli kovasti hyppimässä mukaan, vaikka siitä vierestä otin näitä toisia...

Nyt pitäisi aloitella tuosta raitalangan jämistä pojalle sukkia. Ehkä varteen pitää laittaa lisäksi jotain muuta, mutta ainakin puoleenväliin vartta tuo riittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers