perjantai 12. syyskuuta 2008

:( Poika sairastaa

Jäädään taas pojan kanssa pirttiin nukkumaan/kukkumaan että mies saisi edes vähän nukuttua ennen kuin aamu koittaa. Pikkuisen on nenä kovasti tukossa ja yskittää. :( Koita siinäkin sitten nukkua.

Pienen potilaan rohinaa ja korinaa kuunnellessa ei oikein ajatuksetkaan pysy kasassa. Noita palmikkosukkia neuloessani huomasin 2 kerrosta liian myöhään, että en ollut tehnyt toisessa sukassa toista palmikonkiertoa yhdellä kerroksella. Mutta päätin että kokeillaan korjata se purkamatta koko kahta kerrosta, ja onnistuin! Hiukan löysempää siihen korjattuun kohtaan tuli, mutta nyt palmikot kulkee niinkuin pitää.

Ja taas pieni uikuttaa ja ulisee. Pitänee mennä viekkuun istuksiin. Vaikka muutakin tekemistä olisi; synttärikortti keskimmäisen luokkakaverille kun tytöt ovat synttäreille huomenna menossa... No jos aamulla jaksaisin...

Niin juu... Mies sai tänään huuvan ja hellan paikoilleen ja niille sähköt! Ehkä tuo keittiö tuosta vielä joskus valmistuu... (kun saisi siihen jääkaappiin vaan sen saranan että saataisiin kätisyys vaihdetuksi! Mitäs se nyt on tilauksessa ollut; kolme kuukauttako?)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers