tiistai 9. syyskuuta 2008

Rauhallinen aamuhetki

Aaah!

Melkein hiljaista. Pyykkikone tuossa kevyesti pesee vaatteita, astianpesukone suhisee keittiössä. Poika nukkuu vielä. Masse-kissa nukkuu sohvalla, Pete-koira keittiössä, tytöt lähtivät jo reilu tunti sitten kouluun ja mies reilu 2 tuntia sitten töihin. Rauhallista! Tosin väsyttää, mutta nyt olis tarkoitus ottaa itsestä tukeva niskaote ja sukeltaa syvemmälle likapyykkivuoren kimppuun.

Mies lupasi ottaa itsestään myös tukevan otteen tänään ja laittaa viimein sähköt huuvalle ja liedelle, että saataisiin vihdoin keittiö edes likelle sitä tilaa jollainen sen tulisi olla.

Karppiprojektimme on omalta osaltani lähtenyt kivasti käyntiin. Uuden vaakamme ensimmäinen lukema omalla kohdallani oli hurja tasaluku, 80 kg! Mutta kun tänään samaan aikaan ja samassa paikassa yhtä vähissä vaatteissa piipahdin puntarilla, niin se näyttikin 78,7 kg, eli viikossa reilu kilo. Ei paha!

Miehellä sensijaan ei suju yhtä hyvin... Nyt tänäaamuna puntari kehui painoa olevan reilun kilon enemmän kuin viikko sitten. Lieneekö viikonlopun repsahduksilla osuutta asiaan? Todennäköisesti. Se olut pannahinen kun ei anna tuon olla rauhassa. Lauantainakin kun oli synttärikeikkaa soittamassa, niin ei ollut sitten malttanut pitää näppejään erossa oluesta. Ja perjantainakin piti bänditreeneihin saada olutta mukaan, koitin kyllä varoitella, mutta kuunteliko?

No mitäs tuosta, ehkäpä oppi että olut ja muuten karppi ruokavalio ei ole kovin hyvä yhdistelmä. Pötsvärkkinsä sai ihan sekaisin...

Mun tekis nyt niin paljon mieli kehrätä, mutta kun pitää noita pyykkivuoria vähän lajitella. Voi olla ettei tässä nyt muutenkaan juuri ehdi mitään "tärkeää" touhuta ennen kuin tuo poika tuolta herää. Mutta katsotaanpa, josko huomisaamuna vaikka tuon ihan oikean värttinän tuolta kaivaisi esiin.

Äitikin on tänään tulossa käymään. Hyvä, niin saa sovittaa noita sukkia. Äidille kun niitä synttärilahjaksi ajattelin, vaikka synttärit oli ja meni jo... Jotenkin on neulontatahti ollut taas hidas. Ja saan samalla antaa tuon vauvan sitterin äidille kyytiin, niin voi viedä sen siskolleni, kun todennäköisesti äiti aiemmin ehtii Turussa piipahtamaan kuin minä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers