maanantai 1. syyskuuta 2008

Sukkasadon korjuu alkoi viimeyönä

Sukkasatoa on kerätty jo muutamana syksynä. Tänä vuonna minä "jouduin" Hillokellariin. Aloittelin Kaffe Fassetin Regialle suunnittelemalla raitalangalla näitä palmikkosukkia.

Viimeyönä meni tosiaan melkein neljään asti kun pesin ja kuivasin niitä työmaalta saamiani lakanoita ja pyyhkeitä. Nyt tuolla koneessa on viimeiset pyyhkeet pyörimässä 95°C valkopesussa. Linkouksen kierroksista voisin päätellä että ihan kohta saan ne heittää myös tuonne kuivuriin pyörimään.

Keittiöön saatiin jo miehen kanssa nostettua tupla paikoilleen, pitäisi vaan tukkia pari reikää savupiipussa, ettei lämpö menisi harakoille. Alkaa olla jo aika kalsaa, tänäänkin aamulla ulkona lämpötila oli 0,7°C ja sisällä 16,7°C... Hrrr... Ei tulleet säärystimet valmiiksi yhtään liian aikaisin...

1 kommentti:

  1. Joo, syksy on tullut. Kun eilen tulin reissusta kotiin, talossa oli kaikki ikkunat auki (ei perjantaina lähtiessä kylmä ollut) ja ilmastointi päällä (ilman sitä ei saa lämmintä vettä, joten on ainakin pari tuntia per päivä pidettävä päällä) ja 15 astetta! Äkkiä takkaan tuli ja lämmintä päälle.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers