maanantai 20. lokakuuta 2008

Kyl nyt potkii vastaan...

Ne Autoni helmat nimittäin. Tai ei ne helmat vaan niiden asennus.

Saatiin isältäni CO2 -pullo lainaan. Se ei suoraan sopinut Mison -kaasupulloon tarkoitettuun mittariin. Väliadapteria jouduttiin metsästämään koko Loimaa läpi kunnes viimeisenä oljenkortena Loimaan Lukosta sitten löytyi. Rautiassa ei ollut, mutta sieltä sentään ystävällisesti neuvottiin naapuriliikkeeseen AgriMarkettiin, jonka palvelutasoon en ollut ollenkaan tyytyväinen. Aivan kuin palvelu siellä erikseen maksaisi... Sieltä meidät nuivasti ohjattiin Loimaan peräkylille Veloto -puljuun, jossa taas asioin yksin (ainoa rahaa sisältävä maksukortti on mun nimellä) ja sain niin sovinistista kohtelua ettei mitään määrää. Piti melkein myyjää repiä hihasta että sain asiani toimitettua mutta turhaan.

No se adapteripalikka sitten viimein tosiaan löytyi ja mies oli ihan että JIPPII nyt pääsee töihin. Mutta... Kaasupullo päästi vain "tuhnun" eli tyhjä. Pullon täyttö maksaisi jotain päälle neljänkympin, ei siinäkään vielä mitään, mutta kun pullon "katsastus" on voimassa "vain" kymmenen vuotta ja se on mennyt yli 2 vuotta sitten umpeen. Katsastus maksaisi viidenkympin päälle eikä sitä saa ihan tuosta vain, vaan pullon katsastus veisi aikaa noin kaksi viikkoa...

No jottei niin harmillista kaikki olisi, niin poikettiin kirpparilla miehen kanssa. Pojalle löytyi banaanilaatikollinen MegaBlocks -palikoita nallepuheineen 10€:lla, itselleni löysin farkut 1,5€:lla, Keskimmäiselle toppahaalarin 3€:lla ja Esikoiselle läjän paitoja 0,50 - 1€/kpl. Mukaan tarttui myös 1,5 euroon 2 mm pyöröpuikot. Sitä sitten tiedä mikä laatu noilla pyöröillä on, mutta noin pieniä pyöröjä mulla ei ollutkaan.

Lisäksi kävin paikallisessa luotaistuoteliikkeessä kysymässä villapesuainetta (olen havainnut Sonett -merkkisen yhdeksi parhaimmista) ja sinne luvattiin sitä tilata nyt kun talvi on tulossa ja varmaan ihmiset villavaatteitakin alkavat pestä... Ei siis tarvitse sitäkään enää tilailla mistään Ruskovillalta tms ja maksaa suunnattomia postikuluja.

Edit 13.32
Tarkempi tiedustelu tuotti tulokseksi, että täyttö ja katsastus 15 kilon kaasupullolle on yhteensä 90€ ja ponnistuksen ajaksi saa lainaksi pullon, jonka vuokra on noin 5€ + käytetty kaasu päälle/muutama päivä. Eli taitaa asiat sittenkin setviytyä tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers