sunnuntai 5. lokakuuta 2008

Voi räkä!!!

No nyt se räkätauti on mulla joka miehen sai sairaslomalle. Nenä on koko ajan tukossa, yskittää jne... Eipä ole kauaa edellisestä räkätaudista.

Eilen olisi ollut neuletapaaminen Vammalassa, mutta koska nukuin yön huonosti taudin vuoksi, niin en jaksanut raahautua pussittavine silmineni sinne. Lähettyvillä kyllä käytiin sitten perheen voimin kaupassa (Huittisissa) kun ruokakaapit alkoivat näyttää tyhjää. Hullussa Miehessä ja Lidlissä asioitiin. Tytöt halusivat Lidlistä sellaisen letkuohjattavan nosturin ja mies bongasi itselleen prätkätakin.

Nuoremmalle kummitytölle ostettiin Legoja synttärilahjaksi (ensiviikonvaihteessa) ja pojalle ostettiin uusi Jukka Hakka. Ostettiin myös Einin tyttärelle synttärilahja kun piti illemmalla siellä käydä. Oltiinkin menossa kun poika oksensi autossa! Käytiin sitten pihalla kääntymässä ja annettiin lahja ja tultiin takas kotiin pesemään pojan vaateparsi ja istuimen pääliset. Oksennus saattoi johtua kyllä ihan vain liiasta makeasta (tytöt olivat unohtuneet leikkimään nosturillaan ja poika kävi tyttöjen karkkien kimppuun) mutta ei otettu riskiä että olisi ollut mahataudissa ja tartuttanut Einin lapset.

Nyt pitää mennä jatkamaan hidasta siivoilua. Kämppä on taas kuin pommin jäljiltä.

1 kommentti:

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers