torstai 6. marraskuuta 2008

Huh!

Hengissä selvitty hammaslääkäristä taas. Ikävän kuuloista se juurten rassaaminen. Puudutus hävisi jokunen tunti sitten ja nyt hammasta "pullistaa" jokin. Tuntuu hassulta ja hampaita yhteen purressa ikäänkuin sattuu. Toivottavasti menee ohi pian. 2.12. mennään sitten uudelleen.

Poika oli ollut kiltisti mummulassa kun hänet sinne vietiin aamulla. Mies meni treenikämpälle touhuamaan omiaan ja minä sinne hammaslääkäriin. Taksille laittelin aamulla tekstiviestiä että jos voisi tytötkin toimittaa mummulaan kun emme taatusti ole esikoisen kotiutumisaikaan kotona ja keskimmäisenkin kanssa niin ja näin. Homma hoitui hienosti. Eli jotain iloakin on siitä että appivanhemmat asuvat lähes naapurissa (1,6 km päässä)

Iso kiitos tuon laskentataulukon käyttöohjeista, koitan nyt mennä hetkeksi selvittelemään liinavaateläjää ja sitten illemmalla perehtyä neulekaavion luomiseen :)

Mies on pitänyt "rastapipaansa" nyt vuorokaudet läpeensä kun sen sain valmiiksi. Kiva juttu että tykkää. Esikoisen lapasia sain neulottua muutaman kerroksen odotushuoneessa ja toisen mokoman miehen treeniksellä odotellessa että tuo sai rumpunsa takaisin kasaan. Mummulassakin neuloin kerroksen tahi pari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers