torstai 27. marraskuuta 2008

Hups... Hiiri kämmenellä
Tällaisen virkkasin tänään. Sisällä suklaamunasta tullut kananmunankokoinen muovimuna jossa sisällä läjä lasihelmiä rapisemassa. Lisäksi ohuesta nahkasta leikattu suikale häntänä ja se on laitettu munankuoren puolikkaiden väliin. Heitin pesukoneeseen. Saa nähdä paljonko munan sisälle jää/menee vettä...

Lankana Einiltä saatua huopasta jämänöttösestä muutama gramma ja keltaista "eikö-se-ikinä-lopu" villalankaa samoin muutama gramma. Koukkuna Dropsin bambuinen 9 mm koukku.

(juu, ne keltaiset vauvansukat on tekeillä, kantapäässä mennään mutta kun poika nukahti sitä sohvatyynyä vasten jonka alla sukankudin oli piilossa Feliksiltä ja pojalta)

Ja remontista sen verran, että puuhellan edestä oli _taas_ irronnut pari laattaa. Tänään sitten kilkuteltiin vanhat laastit alta pois ja laitettiin uusi tilalle. Myös laatat laitettiin uudet sillä laattojen pohjassa oli vanhaa laastia niin paljon että olisi jäänyt useamman millin muita korkeammalle nuo...

2 kommenttia:

  1. Kiva idea! Meillä huovutetut lelut kiinnostavat ennen pesu, kun vielä haisevat villalle/lampaalle, mutta pesun jälkeen niin ei vilkaistakaan.

    VastaaPoista
  2. Apua kaivataan ja sinulta ajattelin kysyä koska tiedän että sitä varmasti saan. :)

    Oot noita Tuulan sukkia jokuset tehyt ja kun niitä itsekkin teen niin ajattelin kysästä lukuohjetta. Tuohon jalan päälle kun tulee noita nurin neulottuja "makkaroita" niin montako niitä tulee? Kun ymmärsin ohjeesta että niitä tulis yhteensä neljä ja nyt olen nähnyt monet joissa on vain kolme? Eli kummin on oikein?

    Mahdoinkohan selittää asian niin että sen ymmärtää.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers