lauantai 22. marraskuuta 2008

Ihanaa lämpöä!


Mikään ei ole mielyttävämpää lämpöä kuin se, joka tulee tulisijoista. Kohta saan laittaa leivinuuniin tulet toisen kerran rempan jälkeen (kun mies selviytyy puunhakureissusta) ja puuhellassa on jo ekat valkeat sitten remontin.

Sitä tässä vain ollaan mietitty, että montakohan kertaa kissat mahtavat polttaa tassunsa tuossa, tai muksut kätensä... Kissat kun ovat tottuneet ruokailemaan puuhellan päällä, nyt ruokailupaikka siirrettiin leivarin päälle. Sinne pääsee toistakin kautta, mutta monestikohan mahtavat koittaa puuhellan kautta... Jää nähtäväksi.

2 kommenttia:

  1. Hei, mun vanhempien luona on puuhella ja siellä ollut aina vesipannu jossa vettä hellalla ja kun kissa tulee lieden lähellekkään räiskäyttää siit kuumalle hellalle vettä, toiminut nyt 3 kissaan ja varmaan 10 lapseen, et kannattaa testaa sitä. Se sähädys kai on niin pahan

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka oikeassa olet. Meidän väliaikaisessa asunnossa ei ole yhtään tulipesää, minulla on isosti ikävä leivinuunia...

    Meillä ei ollut minkäänlaista ongelmaa lasten ja puuhellan kanssa, joskin itse hella oli meillä aika vähän käytössä. Uskoisin kyllä, että kissa (ja eläin ylipäänsä) osaa varoa kuumaa.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers