torstai 11. joulukuuta 2008

Mikähän täällä nurkissa liikkuu???


Ja nyt ei todellakaan ole kyse tontusta. Kävin tuossa Peten kanssa lenkillä ja katselin neitseelliseen lumeen tulleita jälkiä. Peuroja, hiiriä/rottia, oravia, jäniksiä... Sitten oli yhdet hieman Peten jälkiä pienempiä ikäänkuin koiranjälkiä yhden peuranjälkien perässä. Pete niitä tovin nuuskutti ja sitten meni häntä koipien väliin ja alkoi uikuttaa takas kotiin... Tietyömiehet olivat tuossa jokusen kilsan päässä nähneet taannoin kaksi sutta ylittämässä valtatien. Etteivät vaan pyörisi tässäkin...

Taitaakin olla taas sellainen juttu että lähden koiran kanssa aamuisin saattelemaan tyttöjä tienpäähän. Nyt kun ei tarvitse jättää poikaa yksin nukkumaan tai ottaa unista poikaa rattaisiin palelemaan. Jotain positiivista miehen lomautuksen jatkumisestakin, vaikka rahatilanteeseen se on vaikuttanut erittäin negatiivisesti.

1 kommentti:

  1. Sudella on aivan älyttömän suuret tassut. Siis jäljet on isommat kuin millään noutajalla. Mutta jos on esimerkiksi koirasusi tai nuori yksilö niin voi olla pienmmät jäljet?
    Mä viime talven saattelin esikoista taksille susien takia, jäljet meni tuosta uima-altaan ympäriltä (eli melkein ovella oli käynyt). Siellä teilläpäin taitaa olla pysyvämpi populaatio?

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers