tiistai 16. joulukuuta 2008

Ohjelmaa tällekin päivälle

Soittelin tuossa het aamusta arvauskeskukseen ja sain lääkärille ajan klo 11.30 (harvinaista!!!). Keskimmäisen synttäreitä valmistellessa taas tuo oikea lonkka ärsyyntyi ja särki koko viime yön. Vieläkään ei ole asettunut. Otin yöksi 400 mg ibuprofeenia ja aamulla uuden napillisen samaa tavaraa. Tätä kintun vaivantaa on jatkunut jo pidempään, mutta jotenkin vaan en ole saanut aikaiseksi tilata aikaa. Todennäköisesti tästä alkujaan johtui akillesjänteen tulehtuminenkin, kun lonkka on ajoittain vaivannut. Itse asiassa jollen väärin muista, niin pojan odotusaikana kun liukastuin töissä, niin siitä asti tuo on ajoittain vaivannut. Eli yli kaksi vuotta.

Eini myös pyyteli kaffeelle tänään. Taidanpa pistäytyä siellä myös. Perjantaina ajellaankin sitten Raisioon Ikeaan. Tuleekin mulle sitten eka vierailu kyseisessä paikassa.

Olen nyt aamun tunteja käyttänyt "I want candy" -langan "tuhoamiseen, eli Ilun lankaklubilangan neulontaan. Titityyn lankaklubin langat on vielä repussa (ja reppu autossa joka on tallissa) ja kuvaamatta. On ollut melkoista matalalentoa tämä viikonloppu. Mutta synttärikekkerit meni kivasti ja tyttö sai mieluisia lahjoja. Lauantaina uusiksi sukulaisten ja kummien voimin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers