tiistai 9. joulukuuta 2008

Pari detaljia verhotangosta


Mies teki jo vuonna kivikirves töissä nuo seinäkiinnikkeet juurikin ylivilkkaita muksujamme ajatellen; noissa kestää vaikka roikkua... Tangossa tai harjanvarressa näkyy käytön jälkiä, mutta eloksointi on pääosin kuitenkin kunnossa.


Tangon päissä on styrox-munat. Kastoin munat seinien maalauksesta ylijääneeseen maaliin ja veistelin palat pois että tangon sai painettua munan sisään.

Seinälevyjen väliin jätimme seinien vanhan värin. Antaa mielestäni vähän lisää väriä huoneeseen. Mies olisi ne välitkin halunnut maalata mutta lopputuloksen nähtyään piti sittenkin "pänkkääni" kivana ideana. Nyt sitten toivotaan että tuo maali pysyy seinässä paremmin kuin edellinen. Tosin nyt tehtiin pohjiin vähän enemmän. Viimeksi seitsemän vuotta sitten vain pestiin maalipesuaineella nyt sitten vielä hioimme pinnan karheaksi. Öljymaali kun se pohja oli edelleen ja lateksia pintaan (kuka alkaisi tärpätin hajuja haistelemaan?) kun sitä tuossa vielä on 10 litraa... Väri tuohon valkoiseen maaliin tuli Folk Art -maaleista, joita heitin kaksi vihreää pullollista noin kolmeen litraan maalia.

1 kommentti:

  1. Sky-paljastuspaketti lähti tänään posdtiin. Hyvä idea nuo styrox-munat.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers