lauantai 17. tammikuuta 2009

Ja taas siirtyi...

Ihan kuin keskimmäisen eli tuon "rokkitytön" päälle pukkaamassa virtsatietulehduksessa (kolmas) ei olisi riittävästi harmistusta, niin Pixmanian sivulta sain lukea, että meidän dvd-vhs -soittimemme tulo heidän varastoonsa on taas siirtynyt. Vielä eilen sivulla luki että tuote tulee varastoon 16.1. ja tänään siellä luki että 23.1.

Nyt lähdetään arvauskeskukseen istuksimaan ja toivotaan ettei tyttö pissaa matkalla autoon... Kolmet housut jo mennyt pyykkiin.


Päätäkin särkee. Poika löi mua eilen puisella autolla päähän, kauhea kuhmu otsalohkossa... Pojan käyttämä ase oli juuri tällainen kuvassa oleva "paloauto" jollaisen ostin Lelutalosta. Kuten itselleni kastelukannun ja hohtimet, esikoiselle jonglööripallot ja keskimmäiselle hama-helmiä. Poika sai myös "musiikkimyllyn" joka lähtee kyllä paluupostissa takaisin, sillä en pidä kolmea epävireistä nuottia (plig, plot,potot) "soittavaa" veivihärveliä todellakaan minään musiikkimyllynä...

Edit: VTI tytöllä sitten löytyi. Pikastickillä ei ollut mitään, mutta mikroskoopilla löytyi valkosoluja. Tarkempi määritys lienee valmis keskiviikoksi, silloin tarkistetaan että onko "vanha ja tuttu" Nitrofur -antibiootti se joka tämänkertaisen pöpön nujertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers