maanantai 19. tammikuuta 2009

Osaahan olla taas viikon alku

Miten ihmeessä sitä oppisi nukkumaan järkeviin aikoihin. Eilen oli tosi hullu päivä; nukuttiin pitkälti yli puolen päivän. Mies nukkui vielä pojan kanssa iltatirsat noin 20-22. No, koska tuollaiseen aikaan iltatirsat, niin eipä sitten poikaa saanut yöunille ennen kahta.

Aamulla taas kello soi klo 5.55 kun tytöt piti koulutielle passittaa. Poikakin heräsi kun nousin ylös. Nyt katselee kolmatta tuntia telkkaria... Ja välillä pitää piirtää. Valitettavasti poika ei pelkästään itse piirtele, vaan siinä pitää äitin tai isän piirtää välillä. Poika tuo vaativasti paperin ja kynän. Kukat, autot, tähdet, äijät, kissat, sydämet,lehmät, sammakot, puut... jne on piirretty jo ties kuinka moneen kertaan. Ja kun mulla olisi muutakin tekemistä...

Yksi patalappu on työn alla, kuviokerroksia siinä on 75 ja nyt olen saanut tehtyä 15 kerrosta... On hiukan hidasta neulottavaa ja patalapuksi siitä tullee iso, mutta kai isoillekin patalapuille käyttöä löytyy... Tosin, jos kaikki olisi mennyt ok ekalla yrittämällä, niin olisin nyt varmaan jo kerroksen 30 neulonut, mutta kun totta hitossa tein virheen jonka huomasin vasta kerrosten jälkeen eikä sitä saanut mitenkään kursittua kokoon tai peiteltyä jälkiä... Eipä siinä sitten auttanut muu kuin purku, voi surku. Joissain asioissa sitä on perfektionisti. Tosin pikkuinen perfektionistini vinkuu tuon patalapun silmukoiden tiheyden vaihtelusta. Mutta elättelen toiveita, että kastelu tai höyryttäminen tekisi ihmeitä.

Nyt voisi käydä hakemassa saavillisen kahvia, heräilisi tässä ihan tosissaan ja jatkaisi tuota pyykkisouvia. Sikäli mikäli poika vain antaa tehdä. Eilenkin kun olin laittamassa pyyhkeitä ja lakanoita 60°C pesuun, niin eikös poika vaan käynyt viskomassa sekaan muutaman villasukan ja yhden Ruskovillan kypärämyssyn... Onneksi huomasin ennen kuin laitoin ohjelmaa päälle.

Mies toi eilen illalla mun moottoripyörän tuohon eteiseen, että saa sitä huollettua. Pysyy ruuvit paremmin tallessa jos lipee sormista. Lupasi mokoma aloittaa sen kimpussa ähräämisen nyt heti aamusta, mutta tuonnepa tuo livisti sängyn pohjalle kuorsaamaan... Tekisi minunkin mieleni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers