keskiviikko 21. tammikuuta 2009

Taas käyty päivystyksessä

Tällä kertaa esikoisen kanssa. Sain samalla tietää että keskimmäisellä on oikeat lääkkeet tulehdukseensa. Kontrollikäynti mikäli oireet jatkuvat.

Niin mutta esikoiseen. Oli likka sitten laskenut koulussa liukumäestä ja tipahtanut nilkkansa päälle. Valitti sitä kyllä jo kotiin tullessaan, mutta vain sen verran että oletimme kivun johtuvan kolauksesta. Askarreltiin pöydän ääressä "Pikku-Ukko" ja "Herra Tossavainen" Hama-helmistä, sitten tytöt katselivat telkkaria siihen asti kun syötiin. Ruokailun päätteeksi kun likka lähti lautasta kuskaamaan keittiöön, niin melkein lautanen putosi kun varasi jalalleen vähän enempi. Eli illalla sitten jäi saunominen väliin ja me mentiin terveyskeskukseen.

Lääkäri paineli ja käänteli jalkaa. Yksi kohta oli erityisen arka ja lääkäri oli sitä mieltä ettei se välttämättä ole murtunut, mutta kannattaa silti se käydä kuvauttamassa. Mutta tältä päivältä röntgen oli jo sulki, joten huomenna aamulla heti paikalla sinne.

"Äijät" lähtee mukaan kun mies haluaa mennä treenikämpälle katsomaan millaisen kitaravahvistimen pojan kummisetä olikaan hommannut. Mitenkähän tuon pojan kanssa mahtaa röntgenissä sujua... Tai katsotaan nyt missä järjestyksessä hommat hoituu...

Tänään neuloin valmiiksi taas yhden kaulanlämmittimen. Einikin soitteli ja kysyi että olinko lukenut paikallisen lauantailehden... En ollut, tai ainakaan kovin tarkkaan. Olisi kuulemma lauantaina 7.2. ILMAINEN kestovaippojen ompelutapahtuma työväenopistolla jossa saisi tarvikkeet kahteen vaippaan ihan ilmaiseksi... Voi harmi! En voi sinne mennä kun illemmalla on ne tupaantuliaiset Turussa ja jaksaminen saattaisi olla kovasti kortilla jos aamutuimaan (9.30 alkaen) olisi ensin ompelemassa ja sitten ajaisi vielä Turkuun ja takaisinkin yömyöhällä.

Mut jos nyt menisi sohvalle juomaan kupposellisen kahvia ja sitten neuloisi taas vähän lisää jos vaikka tuo poika antaisi keskittyä...

1 kommentti:

  1. Voi meitä jalkavaivaisia. Toivotaan ettei tytön jalka ole murtunut. Mutta hyvä ainakin että asia hoidetaan näin pian toisin kuin täällä :) Hauskaa loppuviikkoa sinne!
    T:Heidi

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers