torstai 15. tammikuuta 2009

Tavaran raakkaamista

Nyt on rankalla kädellä raakattu monta tavaraa pois nurkista kuleksimasta. Tai siis rapunaluskomerosta. Mies aloitti sen raivaamisen eilen ja nyt on saanut homman melkein valmiiksi. Varmaan 30 kiloa metalliromua (mm. sellainen vanha voimailutanko jossa on jousi keskellä), kilokaupalla palaneita polttimoita niin autoista kuin kattovalaisimistakin, roskaa, roskaa ja riepuja. Työkalujakin löytyi enempi kuin mies osasi odottaa. Pari kolme kitaranraatoa, maaleja (Miranol ja Empire) löytyi useaakin väriä. Autoon pakkasnestettä... Montaa tarpeellistakin tavaraa ja jokunen "täälläkös tämäkin oli!?" -huudahdus.

Itse olen tehnyt vähän vastaavaa raakkaamista omassa nurkkauksessani sen mitä pääkallon neulomiselta ja pojan hoivaamiselta olen ehtinyt.

Tylsää ja kuvatonta ollut jo jonkin aikaa tämä blogaaminen. Mutta kai se kamerakin jostain löytyy kun tää kaaos saadaan takas hallintaan...

3 kommenttia:

  1. Olispas ihanaa päästä siivoamaan kunnolla, siis niin että raaskisi nakkoa tavaraa pois. Tai edes kiertoon laittaa, ikävä kyllä olen hieman keräilevä luonne. Kaikkea voi vielä tarvita johonkin muuhun. Vasta siivosin kunnolla mutta tungein kaikki "mitäs tälle tehtäis" tavarat vaatehuoneeseen (joka toimii meillä varastona), nyt se pitäis sitten siivota.

    VastaaPoista
  2. Hih... Stanna, kuule hamsteri olen minäkin, ja tuota paperia on tullut vinot pinot säilöttyä, muro-, puuro- ja keksipaketeista kartongit talletettua, "hmm, tästä vois tehdä jotain nukkekotiin" -juttuja on varmaan kaapillinen ja nukkekoti vieläkin tekemättä... Vanhojen vauvanistuinten solkia, pieniä kangastilkkuja... Kaikkea mahdollista on nurkat väärällään. Osasta sentään raaskein luopua, mutta jäi sitä ryönää sittenkin. Kun olis ihan kunnolla aikaa, niin ehkä sitten tuo tavaran perkaaminen sujuisi mukavammin...

    VastaaPoista
  3. Se ei vain ole kovin helppoa kun on pieniä lapsia... Poika on innokas apuri muttakun se aina vain levittäisi tavaroita. Varmaan teillä samanlaista. Yritän saada sen nimiveikkauspalkinnon postiin maanantaina.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers