keskiviikko 14. tammikuuta 2009

Vastauksia SNYlle

"Hei! Kerroit itsestäsi että eniten miellyttää luonnonkuidut, villa ja villasekoitteet...Pidätkö enemmän sileistä langoista vai olisiko käyttöä muunlaisillekin, esim. mohaireille tai muille ei-niin-sileille -langoille? Pidätkö enemmän ohuista kuin paksuista langoista? Yritän kevään pakettien sisältöjä miettiä niin olisi kiva saada niistä mieluisiakin :) Mukavaa päivää !"

No mohairia on jonkin verran paljon varastossa. Se ei ole ykkössuosikkini, mutta en inhoakaan. Keksisi vain mitä siitä neuloisi (oisko tuolla reilu kilo erilaisia ja erityyppisiä mohaireja).

Keskipaksut (7-veikan vahvuus) on se jota eniten käytän, ohuemmatkin menee ja paksummista saa tosi nopsaan valmista. Eli olen kaikkiruokainen :)

Selkeästi möykkyiset langat ei ole kovin kivoja, mutta epätasan kehrätyt on jees. Se tämänhetken muotivillitys jossa on "pumpulipalloja" ohuen langan kanssa ei oikein innostaisi. Siitä ei varmaankaan saisi mitään "omaa" aikaan. Yksi suosikkilangoistani on Lumpy Bumpy joka näyttäisi nyt olevan Titityyllä tarjouksella...

Toivottavasti tämä yhtään helpottaa pakettien tekemistä :) Mutta älä ota stressiä! Olen oikeasti aika vähästäkin iloinen!

1 kommentti:

  1. Ok! Tämä auttoi. Minäkään en tykkää siitä pumpulipallolangasta...Meillä on melko sama maku lankojen suhteen, ihan mukava ostella lankoja jotka itseäkin kiinnostaa :)

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers