torstai 12. helmikuuta 2009

Kalorit taas vähennetään lankavarastoista...

Eli 35 kalo.. eikun grammaa Sisu Glitteriä hupeni taas yhteen Calorimetryyn.


Myös 150 grammaa SWTC:n Giannaa sain tuhotuksi varastoista. Pipo ja päähine. Päähine menee tyttöjen BabyBorn -nukeille (sen voi halutessaan asetella kesähatuksi taikka stetsoniksi...) Pipo mennee pesukoneeseen kevyeen huovutukseen. Ainakin kokeilen. Siitä pitäis tulla pojan päähän sopiva, nyt mahtuu omaankin kupoliini... (pipo tuossa yllä)

Koko päivän "saalis" yhdes kuvassa.

Masse tähteili tänään... Istui mokoma pojan syöttötuolissa kuin omassaan...


Tosin sekin on paljon parempi vaihtoehto kuin se mitä Pete-koiruutemme on viimepäivinä harrastanut. Mokoma menee pojan sänkyyn maate, aivan kuin se olisi häntä varten siihen koottu ja pedattu. Kammottaa ajatellakin mitä tapahtuisi jos poika jo nukkuisi siinä sängyssä ja koiruus koko 35 kilon massallaan loikkaisi päälle... Sai meinaan sen verran hurjaa kyytiä koira kun sen viskasin pihalle kaamean karjunnan säestyksellä että luulisi menneen kaaliin että se ei ole sen paikka. On se loppupäivän ollutkin aika noopea, kun se mami silleen mulle suuttu ja karjui...

Hamsterisaldoni tällä erää on peräti kilo ja 119 grammaa päälle! Oho!

1 kommentti:

  1. =D Ilme kissalla on kuin Amerikan omistajalla. Hitsi, että minäkin ottaisin tuollaisen kissan jos vain voisin. Pääsit suosikkeihini, hauska lukea kivasti kirjoitettua.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers