lauantai 21. helmikuuta 2009

Lankaa....

Se on kun ei osaa sanoa ei...

Meille kotiutui tänään 350 g Novitan Mayaa (alpakka-villa -sekoitetta), 750 g Nallea ( 600 g valkoisena ja 150 g ruskeasävyinen colori), 50 g reumalankaa (villaa ja klorokuitua), reilu 50 g merinovillaista Woolia ja 100 g Tennesseetä. Enemmänkin noita lankoja oli paketissa mutta ystäväni Eini adoptoi niistä mielihyvin osan (100 g Mayaa, 200 g Woolia, reilu 200 g Nallea, Bambinoa v.punaisen kerän, n. 200 g Tennesseetä ja taisi siinä olla muutakin?) (Kaksi ylempää kuvaa on otettu Einin luona, seassa näkyvät suklaalevyt ei kuuluneet asiaan, olivat vain meidän kaffehetkeen tarkoitettuja)



Tämä läjäys lankoja tuli meille. Oli melkoinen yllätys kun paketin avasin ja sain kaikki teipit irti, niin laatikko alkoi "tursuta". En olisi kyllä ilman Einin adoptioita saanut tuohon laatikkoon millään mahtumaan lankoja takaisin :)



Tänään olen saanut neulottua Palma-kerän loppuun ja sitä myötä jonkin verran muitakin lankoja yhteensä 103 gramman edestä. Tilkkuja tuli 8 kpl.


Odottelen vielä päätöstä, että putosinko hamsteroinnista antamalla näille saamilleni langoille kodin. Ovat etenkin nuo Mayat aivan ihania! Kiitos Maddaleena!

2283 g kulutettu varastoja pois tässä kuussa

2 kommenttia:

  1. Pahus soikoon, olisit sanonut niin olisin postittanut kuukauden vaihduttua. Olen vaan niin impulsiivinen että toimin aina just kun juttu mieleen muljahtaa.

    VastaaPoista
  2. Maya kuulostaa mielenkiintoiselta. :o) Tyrkkää ihmeessä kuva, niin näkee millaista se on. Jotain vintage-lankaa?

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers