perjantai 27. maaliskuuta 2009

-18°C -> +3,1°C

On tää kummallinen kevät! En muista ihan näin hurjia lämpötilaeroja aamun ja päivän välillä. Äidin painajainen! Mitä pukee muksuille päälle että tarkenevat aamulla mennä taksille mutteivät kuitenkaan kylve hiessä tullessaan koulusta.

Kangaspuut on edelleen eteisessä kasaamatta. Eikä taida valmiiksi keritä tänäänkään sillä mies lähtee kohtapian treenikselle (Postin kautta) kiinnittelemään uutta kaiutinelementtiä bassokaappiinsa (joo, se korjaus oli vain tilapäinen, toinen elementti paukahti oitis) ja sitten soittavat treenit. Huomenna mennään hyvissä ajoin saunaan sillä illalla menen itse liesuun... Ollaan jo pitkään Einin kanssa suunniteltu että tarttis mennä vähän ulkoilemaan kahdestaan. Sunnuntaista en sitten vielä tiedä mitään...

Omat sukat pitäisi vielä päätellä että saisin ne taas käyttöön. Pojalle aloitin raglanpaitaa eilisiltana Moniraidasta. Luulen vaan että tähänastinen työ pitää purkaa, sillä näyttäisi tulevan aika oudon kokoinen. Vihreää kypärämyssyäkin pitäisi modata, kun se oli liika pieni siskonpojallekin... Eihän tää työ tekemällä lopu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers