keskiviikko 25. maaliskuuta 2009

Ivana postilaatikossa

Tuollainen majaili postilaatikossa kun Peten kanssa siellä käytiin... Oli vähän "hoppu" päästä takas kotiin ja availemaan pakettia!


Paketissa oli 2 kerää Maijaa ihanan vihreänä, Kevät Nallea ja Harmaata Polkkaa. Kullai lähti aivot raksuttelemaan... (Kun vain ehtisi tehdä vanhat alta pois)
Sitten herkkuosasto; 3 x Rölli yllätyssuklaamunaa (mukeloille) ja pussi erittäin makeita Nallepuh-täytesuklaita ja kakunpala.
Muuta: Kaksi arkillista Nallepuh kiiltokuvia, kortti ja kakunpala
Heeerrrkullisen näköinen kakunpala. Oikeasti se on noin 20 cm x 20 cm pyyhe. :) Nerokas pakkaus kertakaikkiaan. Tytöt olisi halunneet maistaa kakkua, mutta kun ei tuota voi syödä, olisi aika kuivikasta, luulisin.

Kiitos SNY! Tämä oli tosi ihana paketti!

Kyselit kirjeessä, että kaipailisinko jotain Knit Pro juttua... Itse asiassa niitä paksuja puisia vaihtopäitä olen himoinnut. Mullahan hajosi tuossa hamsterikuun viimehetkillä 10 mm Novitan pyöröpuikko, joten kymppimilliset päät olisi ihan jees :) Lisäksi olen niitä 40 cm siimalle tarkoitettuja päitä ajatellut hankkia. (ja itse asiassa kaikki koot silleen pikkuhiljaa keräillen).

Pitää laittaa tuohon yhteen postin mukana tulleeseen pakettikorttiin puumerkki ja tällätä se miehen matkaan kun tuosta treeneihin lähtee; Pelagia lähetti mulle paketin :) Tai oikeestaan tuolle venyneelle esikoiselle.

2 kommenttia:

  1. Mukava jos kelpas, jäi taas loppukuuhun hyvistä aikomuksissa huolimatta...

    Musta se kakunpala oli niin hauska että oli pakko nakata sellanen mukaan...

    Mä en tiedä noista Knit Pro jutuista yhtään mutta kauppias siis ymmärtää jos sanon et 10 milliset puiset päät? Mitä tuo toinen tarkoittaa, 40 cm siimalle? Onko siis erimittasille siimoille erimittaset päät?

    VastaaPoista
  2. 40 cm siimalle on lyhyemmät päät kuin 60-, 80-, 100 jne senttisille siimoille. Toki niitä lyhyitä päitä pystyy käyttämään pidempien siimojen lanssa, mutta toisinpäin lienisi vähän vaikeampaa...

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers