maanantai 9. maaliskuuta 2009

Pojan sukat ja jonkun villavaippahousut


Nämä pojan pikkuiset sukat valmistuivat viimeyönä. 7-veljestä lankana, sähkönsinistä, farkunsinistä, ruskeaa polkkaa ja yksiväristä harmaata. Kärjestä aloitetut tiimalasikantapäiset perushutut.

Sähäkkää oranssia, eikös :) Ostin ennen joulua Titityyltä kuusi kerää Schoppel Wolle:n Reggae lankaa. Kolme niistä meni Einille joululahjapakettiin ja kolme jäi itselleni. Einille meni punainen ja liila, mulle jäi oranssit ja sininen.

Sinistä käytin jo aiemmin siskonpojan tossuihin ja sitä jäi sellainen pikkuinen nyssäkkä. Näihin villapökiin kului kokonaan toinen kerä oranssia ja melkein kaikki loput sinisestä. Oranssia jäi vielä yksi kokonainen kerä. Pitänee tilata jotakin väriä lisäksi että voisi neuloa vielä toiset, ehkä vähän pidempilahkeiset.

Nämä on todellakin vailla kotia. Jos kiinnostaa niin voin myydä hintaan 15€ + postikulut. Villikset lienevät kokoa noin 4-8 kk. Isommatkin reisimakkarat mahtuu :)

2 kommenttia:

  1. Voi apua, söpöt housut, mutta miettikää miten pistelee lapsen herkkää ihoa! Muistan lapsuudesta kun äiti puki minulle villaiset sukat. SE OLI TODELLA KAMMOTTAVAA. Tuli oksennus jonka jälkeen sukat heitettiin roskiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Villaakin on niin montaa sorttia ja ihoja. Tämä lanka mitä käytin näihin pöksyihin on pehmoista kuin vauvan hiukset 😍

      Poista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers