tiistai 3. maaliskuuta 2009

Squiiik!

Paperileikkurini olisi ilmiselvästi taas öljyämisen tarpeessa. Jokaisella "vedolla" kuuluu kammottava vinkaisu joka nostaa karvat pystyyn ja irrottaa paikat hampaista. Sain sillä kuitenkin irroitettua A4 -arkeista yhteensä 12 atc korttipohjaa. Nyt pitäisi saada hetken rauha ipanoilta että voisi niihin jotakin koittaa askarrella...

Tuossa katselin tuota lämpötilaa mikä ulkona vallitsee, niin ehkäpä patistan tuon miehen lasten kanssa pihalle sitten kun keskimmäinenkin on saapunut koulusta ja tehnyt läksynsä. Sitä "omaa aikaa" mulla kun ei oikein ole ollut tässä sillä välin kun mies on ollut lomautettuna. Muutaman kerran olen käynyt kaupungilla kaupassa yksin ja se on ollut luksusta ihan vain oman itsensä kanssa.

Pitäisi tässä joku päivä ajella Turkuun, Raisioon ja Auraankin. Ikeassa ja Biltemassa tarttis käydä. Taannoin flunssan takia menemättä jätetyt tuparit tarttis käydä "rääppimässä" (ja toimittaa se pieni lahjus) sekä viedä mun vanhemmille vessapaperit ja talouspaperit jotka tyttöjen koulun kautta ostivat.

Eilen illalla tein 41 euron tilauksen Tinttamarelliin. En tilannut tälläkään erää yhtään lankaa :) Vaan aloitan nyt KnitPro -puikkosysteemin keräämisen. Kaapeleita tulee kolme, kaapeleiden yhdistäjiä pari pakettia (mä oon kova hukkaamaan, varaudun siihen...), tagit siksi että kun kuitenkin tullee tilanteita jolloin jokin työ pitää jättää kesken toisten suunnitelmien tieltä ja sitten vielä kahdet puiset puikkopäät, välikoko 3,75 mm ja 4,5 mm. Sitten jossain vaiheessa pitää ostaa jokunen pää lisää. Ehkä omakin pää olisi hyvä vaihtaa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers