keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Huhhuh!

Istuin peffani ja jalkani puuduksiin tuolla eteisessä laittaessani kangaspuiden vipusiin nyörejä. Kaikkiin kuuteen vipuspariin, eli kahteentoista kaikkiaan. Osa rei'istä oli täynnä jotain mähmää joten porakonekin piti avuksi hakea. Mutta sain tehtyä. Varpaita melkein alkoi paleltaa vaikka villasukat olikin jalassa. Reilun tunnin siellä istuin ja ähräsin.

Koska se ryijyloimi lienee vasta viikonloppuna täällä niin kovasti tekisi mieli laittaa joku pieni ja nopeatekoinen loimenkuvatus tuohon kutaistavaksi. Mutta jos nyt kuitenkaan en sitä tekisi sillä kuitenkin se jarruttaisi ryijyn aloittamista. Jos nyt odotteluajan kutenkin käyttäisin neuleiden tekemiseen.

Ryijyn jälkeen haluan kutoa mohairista piiiiitkään haaveilemani shaalin. Tuolla ullakolla on kerä jos toinenkin mohairia jonka olen halunnut kutoa. Luomapuut pitäisi myös saada johonkin paikkaan jossa niitä voi käytellä. Nuo kun ei ole ihan pienet, ympärysmitta 4 metriä. Mutta se on vasta sen ajan ongelma kun ryijy on tehty ja toimitettu eteenpäin.

Edit 17:14 : Juttelin aika pian tämän kirjoituksen jälkeen ystäväni Einin kanssa. Hänelläkin on kangaspuut mutta vielä muuton jäljiltä niputettuna, luomapuita hänellä ei ole. Kysäisin sitten että josko nuo mahtuisi heille... Einin puolesta vaikka heti :) Hyvä juttu ja käyttäjiä noille luomapuille olisi sitten (ainakin) kaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers