lauantai 11. huhtikuuta 2009

Mitä tänään syötäisiin?

Esitin kysymyksen ja siihen kuin yhdestä suusta tuli mieheltä ja tytöiltä että makaronilaatikkoa. Eipä siinä sitten kai taas muu auta kuin ryhtyä keittämään makaroneja ja voitelemaan vuokia. Tosin ennen sitä pitää käydä kaupassa ostamassa maitoa ja jotain muuta. Eilistä lihakastiketta jäi mutta tuuppasin sen pakastimeen. Pitää sille ostaa kaveriksi lisää kinkkusuikaletta että sen voi joskus toiste hyötykäyttää.

Eilen testattiin myös EuroShopperin perunamuusijauhe. Tulee yllättävän hyvää muusia! Sitä pitää ostaa lisää kaappiin. Juu, olen laiska... Perunamuusi on yksi niistä harvoista asioista jota en todellakaan tykkää tehdä. Ensin peset ja kuorit ne perunat, sitten keitäe, kaadat veden pois, lisäät sopivasti maitoa ja suolaa ja nuijit sen muusiksi. (joo jotkut helpottaa tätä hommaa käyttämällä sähkövatkainta, mutta mä en sitä laitetta osaa tuohon hommaan käyttää) Joten mulle paras vaihtoehto on tehdä muusi silloin joskus harvoin valmiista jauheesta. Muutenkaan perunaa tässä talossa juurikaan käytetä. Ranskalaisia perunoita joskus. Ja sohvaperunoita löhöää tämän tästä ;)

Ja muistakaahan ottaa osaa arvontaan!!!

1 kommentti:

  1. Hassua - perunamuussi on niitä harvoja ruokia, jonka tekemisestä tykkään! Teen aina ihan mahdottoman ison annoksen (yhden hengen talous huom! Kissat eivät syö muussia) ja seur. päivänä teen perunarieskaa tai -velliä. Lapsuuden ruokia, nam!

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers