maanantai 20. huhtikuuta 2009

Ooo... Mikä postipäivä!

Kellon lähennellessä yhtätoista otin auton alleni ja kurvasin lähikauppamme pihalle tarkoituksena hakea sieltä "ainakin" ne kaksi pakettia joiden tiesin saapuvan tänään. (niistä oli koodeja tarkasti seurattu Postin sivuilta) Yllätykseni olikin suurensuuri kun paketit eivät olleet vielä saapuneet postiin! Yleensä tulevat viimeistään kymmeneltä kun tulevat eri kuormassa kuin laatikoihin lajitellut postit. Eli takaisin kotiin ja kun posti (se posti joka jakaa kirjeet ja muut) oli viimein tuonut pakettikortit (kuusi kappaletta!!!) soitin kaupalle ja kysyin että onko paketit jo saapuneet ja olivathan ne paria minuuttia aiemmin tulleet.

Läksin sitten hakemaan...

Miehelle huutiksesta kasa erinäisiä kahvoja ja kulmarautoja vahvistinprojekteihin. Miehelle tasohiomakone HobbyHallista. Koko perheen yhteiseen hyvinvointiin samasta paikasta uusi pölynimuri. Minulle harrastusvälineitä, mm. kankaanpainantatarvikkeita yhdessä paketissa, toisessa paketissa lankaa ja neulepuikkoja ja kolmannessa paketissa poppanakudetta, pellavanyöriä (eli haukisiimaa) ja kalalankaa.

Ekat kankaanpainantakokeilut on jo tehty :) Kohtalaisen hyvin sujui vaikka edellisestä kerrasta onkin varmaan 20 vuotta. Tosin nyt seulassa oli valmis kuvio. Litoposteripaperia pitäisi jostakin hankkia että voisi tehdä tuohon vanhaan "blancoon" seulaan painokaavioita.

Imuri on myös laulellut jo moneen otteeseen. On se vaan hassua miten yhdestä koirasta irtoaa sitä karvaa näin keväällä niiin ruokoton määrä...

3 kommenttia:

  1. Koirankarvojen kanssa myös tuskailen,vaikkei se mitään uutta olekaan.Ajattelin jo suutuspäissäni kerran laittaa kaverin jätesäkkiin sisällä ollessa =D Muuten miltä imurisi tuntuu,selättääkö hiekan ja koirankarvat? Olen nimittäin samanlaisesta haaveillut jo muutaman kuukauden.Terveisin Sari Loimaalta.

    VastaaPoista
  2. Komiasti ainakin noi mein labukan karvat sinne häviää! Suosittelen! Imaisee helposti myös hiekan ja pienet kivet.

    VastaaPoista
  3. Kas, lankaa menit hankkimaan *virn*

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers