keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Salaiseni paljastui

Minua tänä keväänä ilahdutellut Salainen Neuleystävä paljasti itsensä eilen. Olin eilen vain niin puhki etten jaksanut edes koneella istua ja blogiin tuosta paljastuspaketista, joka oli aivan täydellinen.

Teija on minulle paketteja tämän kevään lähetellyt ja nyt viimeisimmässä oli
-Ihanat ja täysin sopivat sukat
-Paksua pirkkalankaa ihanan violettina
-Nalle Puh -minivihkoja
-kortti
-KnitPro -irtopäät 4mm
-suklaasydämiä ja Omar -karkkeja, niissä tosin kävi verottaja jo ennen kuvan ottamista.

En ole tänään juurikaan paremmassa vireystilassa mitä eilen, tuo työmaalla huhkiminen on kyllä tehokkaasti puristanut mehut. Perjantaina sitten pitäisi paikan avautua.

KEskiviikkona eli tänään piti, mutta terveystarkastajalla oli sanomista muutamista jutuista, joten ne piti vielä hoitaa kuntoon. Mies oli tänään auttamassa, laittoi mm. 5 käsipyyhetelinettä paikoilleen, vaihtoi yhden jääkaapin kätisyyden, irrotti sen kaksikymmentä ruuvia pöytälevystä että sitä saatiin siirrettyä, tuunasi hyllykiinnikkeitä että sopivat paikoilleen, testasi palovaroittimia... Kaikkea pientä mutta tarpeellista. Ja aina edistää paikan avautumista.

Nyt pitää lähteä saunaan että saa pestyä päivän pölyt ja hiet pois.

2 kommenttia:

  1. Kiitos, pakettisi tuli perille ja pyörryin ihan ihastuksesta ;-) Blogissa enemmän ja illalla sitten sisältöbloggaus kuvineen.

    Kiitos enkelille tästä hauskasta keväästä!

    VastaaPoista
  2. Ihanat nuo Teijan sukat! Eipä ole vielä tullut mokkakakkua tehtyä ja ohjekin on varmaan.... jossain. Tämä huusholli on ihan kamala sotku. Pitäisi varmaan muuttaa uuteen asuntoon jotta saisi jotain järkeä tähän sekamelskaan... Tänään maistoin yksissä yo-juhlissa taivaallista Baileys-kakkua, siihen pitää ohje löytää.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers