sunnuntai 21. kesäkuuta 2009

Vihdoin vähän parempi keli

Olen pessyt tänään kolme koneellista pyykkiä. Mies kävi moottoripyörällä Loimaalla ja muksutkin viihtyivät kolmisen tuntia pihalla.

Oltiin eilen illalla pojan kummisedän luona juhannusta viettelemässä ja palattiin sieltä aivan uskomattoman upean auringonnousun saattelemana kotiin neljältä yöllä. Lapset toki olivat ennättäneet nukahtamaan, mutta saatiin ne hereille ja siten autoon. Mies oli kuitenkin sen verran nauttinut ettei olisi pystynyt ainakaan tyttöjä kantamaan ja itselläni lonkka on kipuillut sen verran etten olisi myöskään arvannut lähteä isompia ipanoita retuuttamaan.

Lonkka tosiaan on ollut jo pitkään vähän kipeä, mutta eilen töissä kävi läheltäpiti tilanne kun olin tuomassa astioita pöydästä ja lonkkaa vihlasi tosi pahasti; oli siinä ja tuossa ettei astiat lentäneet kaaressa laattalattialle... Siinäpä olisi ollut siivottavaa. Siitä vihlaisusta soitin terveyskeskukseen ja varmistin että heillä on ihan normaali päivystys ja työpäivän päätteeksi menin lääkäriin. 600 mg Buranaa reseptillä, tiistaille aika röntgeniin ja siihen tiistaihin asti sairauslomaa. Mahdollisesti pidempään, mutta sitä en toivo enkä halua.

Ehkä saan nyt sairasloman aikana istuttua sängyllä sen verran että saisin pojan sängyn taas tyhjennettyä pojan nukuttavaksi... Lepoa pitää kuitenkin koittaa pitää yllä js vaikka tuo lonkka vähän rauhoittuisi. Mies siivotkoon muut isommat, eikö :) Jos mä tuon vaatehuollon nyt vaan koittaisin hoitaa ja ruokapuolen. Ei ole liian raskasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers