sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

Huomenna mennään Helsinkiin...

Aamusta pakataan itsemme autoon ja hurautetaan Humppilaan josta loikkaamme junaan, vaihdamme toiseen Toijalassa ja IC-junailemme itsemme Helsinkiin. Merimaailma ja Linnanmäki käyntikohteina. Ehkä jossain muuallakin piipahdetaan.

Junamatkaa varten otan muutaman kerän Karaoke -lankaa ja puikkeloiset mukaan. Ihan tässä pari päivää sitten syntyi yksi tyttölapsi jota haluan lahjoa villatakilla. Kirjoittelen kuulumisia reissun päätteeksi.

Eilen piipahdettiin Alpo Jaakolan Patsaspuistossa "Alpon kesävestareilla" ja tästä linkistä (klik) pääsee katsomaan kuinka kantri taipuu metsämaalaisilta punaniskoilta :) Videolla on melkoisesti taustamölinää kun mukeloiset tänttäröittivät moneen suuntaan...

2 kommenttia:

  1. Kuulostaapa ihanalta! Erityisesti junamatkassa on jotain niin eksoottista... miksen ole sitä itse honassut?! Asutaan kuitenkin hyvin lähellä juuri Humppilan asemaa.
    Ja mitä on karaoke-lanka? Sekin kuulostaa mukavalta, mistä sellaista saa? (Tiedätkö, missä humppilan asemalla on muka joku lankakauppa, kun en ole sitä etsimällä löytänyt?)

    VastaaPoista
  2. En tiedä mistään lankakaupasta Humppilassa... Pitääkin vissiin kysäistä entiseltä opettajaltani (Eeva-Maria Salo) jos hän vaikka tietää...

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers