maanantai 2. marraskuuta 2009

Katastrofi!


Knit Pro -setti petti... Villatakkiteelmys taisi olla liian rankka ja kaapeli irtosi päästään. Nyt on sitten tuplaten irtopää pyöröpuikkosetti. Lyhemmillä kaapeleilla ei ole näin käynyt ja ne ovat kuitenkin olleet ankarammalla käytöllä; tämä 150 cm kaapeli ei vaan kestänyt :( Pitänee mennä eteiseen mylläämään, josko löytäisin 100 cm mittaisen kaapelin jotta homma voi jatkua. Itku!


Tänään sain viimein (no kolme päivää näissä taisi mennä) valmiiksi miehen sukat aloeveratusta Nallesta. Tein siis miehestä mustasukkaisen :)

Koko 100 g kerä meni, 2 sukkaa yhtäaikaa kärjestä alkaen. Kärjet epäsymmetriset, tiimalasikantapää ainaoikein. Ei mitään maata mullistavaa. Mies kehui että istuu jalkaan hyvin eikä ainaoikein kantapää tunnu epämukavalta; kanta-astuja kun on :)

Tänään syötiin broiskukastiketta ja riisiä (ei sinänsä mitään uutta) mutta jälkiruokaakin oli, joka se on harvinaisempaa. Mutta kun tälleen kipeänä tekee mieli jotain hyvää (eikä pankkitilin saldo tällä hetkellä anna lupaa kauppakäyntiin hyvän mieliteon vuoksi) niin leipaisin sitten kääretortun. Eipä sitä tarvinnut kauaa katsella.... Pitäisköhän huomenna tekaista uusi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers