perjantai 13. marraskuuta 2009

Turku nähty

Hyvin huonosti nukutun yön jälkeen aamulla komensin likkalapset koulutielle viikon kotonamakailun päätteeksi. Kun ovi oli tyttöjen perässä sulkeutunut, painuin takas pehkuihin pariksi tunniksi. En olisi kertakaikkiaan jaksanut kyetä ajamaan tuota 174 kilometrin pätkää ja testeissä makoilua ilman lisäunta.

Vähän meinasi aikataulu kusaista kun en ollutkaan laittanut puhelimeen tuplavarmennusherätystä. Ja siinä kun vaatteita etsin itselleni, vielä soi puhelin... No onneksi olin fiksu ja nappasin liputlaput jääkaapin ovesta mukaani ja siitä sitten etsin ajon aikana TYKSin numeron ja soitin että saatan vähäsen myöhästyä. Itseasiassa en oikeastaan myöhästynyt yhtään; tasan klo 13.45 olin ilmoittautumisluukulla ja se oli aikani, tosin vartin oli siellä päässä aikataulut metsässä...

Tutkimus kestikin vain kolmanneksen siitä mitä oli varattu joten mulla oli sitten tunti luppoaikaa kaupungilla. Magneettikuvaus oli Pulssissa elikä presiis saman kadun varrella kuin Varimport jonne siis puoliksi päähänpistosta menin poikkeamaan. Ihailin siinä uusia hienoja MacBookPro -kannettavia ja ohuen ohuita uusia iMaceja kuola suupielistä valuen. Mutta olipa mulla sinne ihan asiaakin. Oma iMac lopetti medioille tallentamisen! Joten meninpä sitten kysymään jotta josko voisi varaosana ostaa SuperDrive -aseman. Eipä ollut hyllyssä ulkoisia SD-asemia mutta sitten myyjä hoksasi, että hänellä on pöydällään yksi "raato" jossa on muistaakseensa ehjä asema. "20€ maksaisi jos menen irrottamaan aseman, ja kympillä lähtee jos otat koko romun" No otin koko romun, mutta eipä työntekijöiden kahvikassaan kelvannut kortti, joten sain sen "romun" ilmaiseksi.

Kun mies tuli illalla töistä kotiin, niin kävi oitis koneen sisuksiin ja vaihtoi aseman, vaikka se ei ihan simppeli homma ollutkaan. Ja taas toimii! Pitää jossain vaiheessa piipahtaa tuolla uudelleen, viedä kahvirahastoon se kymppi ja vielä kahvipaketti kaupan päälle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers