perjantai 11. joulukuuta 2009

MAHTAVA pakettipäivä

Posti toi tänään mukavaa postia monta pakettia, mukavaa sellaista :)

(Edit... Luulin ensin että tämä oli SNY-paketti, mutta eipä ollutkaan :) Kiva kun korjasit Tuittunen! JA ISO KIITOS tällaisesta ylimääräisestä yllätyksestä!)


Ensin Kikalta patalappu lisänä Jymy-yllätyspakettiin, KIITOS! Tämä on ihana!
Sitten oli tämä höyrypesuri joka toimii! Lattiasta on jo höyrytetty osa koristelakasta pois!

Ja viimeisempänä muttei todellakaan vähäisimpänä VAL-TA-VA paketti Tuittuselta!!!

Katsokaa nyt mitä kaikkea hän oli laittanut pakettiini! (En ole ihan varma sainko kaikkea edes kuvattua kun tavaraa oli niiiin paljon)


Kaksi vanhaa isoa kerää Nallea; luonnonvalkoinen ja ruskea, Regian Hand-dye effect -sukkalanka, Step -kerä ja kaksi kerää mulle toistaiseksi tuntematonta sukkalankaa. Eikä tässä vielä kaikki...

Iso muhkea lampaantuoksuinen vyyhti Askaisten Louhisaaren kartanon mailla käyskennelleiden määkijien villasta kehrättyä. Värit on kuvassa ihan pyllyllään, mutta aivan ihana lanka! Nam! Mutta eipä tässäkään vielä kaikki!!!


Sitten löytyi Ihaata vihkon, silityskuvan ja kännykorun verran, Pilotin kulta- ja hopeakynä sekä Prymin nappeja jotka voi tuunata neuleeseen sopiviksi itse. Eikä tässä vieläkään kaikki...


Sydänkonvehtirasia, SUUNNATON lasinen sydänhelmi, Mate -juomahauduketta (pitääkin tänään illalla testata...), Havin servettejä, FolkArtin maaleja, Malacon nameja ja Havin pilarikynttilöitä kaksin kappalein. Eikä nämä tähän vielä loppuneet...


Paketissa oli vielä ihan oikea kukka. Hyasintti. Kauniin värinen siitä on tulossa, mutta tämä jatkaa eteenpäin ilahduttamaan anopin ja appiukon joulunodotusta, sillä vaikka hyasintit ovat kauniita, niin niiden tuoksu valitettavasti saa aikaan sekä mulle että miehelle migreenin. Mutta ei hätää :) se saa hyvän kodin anoppilassa :)

Paketti oli todella mieluinen. Kiitoksia kovasti :) Tästä paketista kyllä tehdään neuleita pitkälle ensivuoteen :D

Hauskaa oli se että tämä paketti tuli Tuittuselta jolle toimin enkelinä kevään SNY-kierroksella kun IRL-ystäväni sairasteli eikä jaksanut kehitellä paketteja.

Mutta nyt päivän puuhien pariin ja höyryttämään lisää likaa pois :) Kyllä nyt jaksaa kun namiakin tuli noin paljon :)

3 kommenttia:

 1. Kiva, että paketti tuli perille. MUTTA en ole Snysi, hänen viimeinen pakettinsa on vielä matkalla/kaupassa tai jotain, joten sinulle on siis vielä ennen jouluaattoa tulossa ainakin yksi paketti. Lähettämäni paketti oli kiitokseni sinulle viime kevään ilahdutuksista.

  Hyasintin sopimattomuus oli harmi, vaikka sen etukäteen tiedostinkin ja riskillä valitsin. En itsekään pysty hyasintin kanssa oleskelemaan samoissa tiloissa, mutta silti se on mielestäni se ihanin joulukukka etenkin sinisenä. Hyasintti kestää pakkastakin, joten sen voi laittaa myös ulos. Jäätyykin kovissa pakkasissa kauniiksi, sanoi kukkakauppias. En toisaalta tiedä avautuuko se kovin kylmässä vai vaatiiko se sisälämpöä siihen. Ajattelin, että sen kanssa pystyvät ongelmaiset elämään kukkimattomana, mutta kylläpä se työpäivän ajan aiheutti itsellenikin hengenahdistusta. Mutta ajatus oli kyllä kaunis!

  VastaaPoista
 2. Wautsi millaisen paketin olitkaan saanut!!! Melkein voisin sanoa olevani kateellinen! =) Mut elä huoli... varsinaiinen SNY-pakettisi on jo postin kuljetettavana! Tällä kertaa onnistuin ylittämään itseni ja sain sen ajoissa matkaan!!!! =) Laitoin oikein lahjapaperiin josko vaikka haluat avata sen vasta jouluaattona. =) =) Toivon mukaan pidät yllätyksestäni!

  VastaaPoista
 3. Ihanan paketin olet todellakin saanut! Hyasintit kannattaa säästää kukkimisen jälkeenkin ja laittaa keväällä sipulit kukkamaahan. Elokuussa ne yllättävät kukkimalla ja tuoksumalla. Kukka on pieni, mutta yllätys ja tuoksu ovat ihanat.t. Ruusunkukka

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers