sunnuntai 31. tammikuuta 2010

Ihania ihmisiä

Kyllä netti on pullollaan ihania ihmisiä. Eilen ajelin Turkuun ja takas Auran kautta kiertäen. Turusta kävin hakemassa meille "uuden" kirjahyllyn ja tv:n sekä dvd-soittimen. Saadaan välillä muksut makkariin tölläämään elokuvia jos me halutaan katsoa televisiosta suorana tulevaa ohjelmaa. Ja tämä satsi ei maksanut mitään kun bongasin ilmoituksen naamakirjan Annetaan/ lahjoitetaan/ vaihdetaan/ vastaanotetaan -palstan kautta.

Vanhemmillani poiketessa sain sieltä matkaan esikoiselle toppasaappaat ja kissalle sekä koiralle ruokanäytepussukoita ison säkillisen. Ja mukavimpana yllärinä oli isän mulle ostama GoreTex ajohaalari ensikesän päristelyitä varten. Onhan se aika PUNAINEN, mutta erottuupa liikenteessä ehkä hitusen mustaa paremmin.

Eikä tässä vielä kaikki kiva eiliseltä. Vaihdoin muutaman sähköpostin erään foorumin jäsenen kanssa ja mulle tulee jossain vaiheessa vihdoin tuohon tulostimeeni se virtajohto ilmeisesti monen lankakerän keralla :) Kiitän tätäkin kautta sinua Leena62!

2 kommenttia:

  1. Just tollasta hyllyä mä oon aina kuolannut!

    VastaaPoista
  2. Niin minäkin :) Olin jo valmis ostamaan Ikeasta vastaavanlaisen joka olis maksanu 99€, mut onneks sain tällaisen ihan sillä vaivalla että hain pois. Eihän tää toki uutta vastaa, mutta eipä mein huusholliin vielä muutamaan vuoteen edes kannata ostaa mitään uutta.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers