sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Mitenkäs sitä Iisakin kirkkoa rakennettiinkaan?

Muistaakseni pitkään... No meillä on myös yksi iisakinkirkko... Nimittäin tyttöjen huone, huooh!

Ollaan saatu tytöt siivoamaan huoneensa moneen kertaan, mutta koskaan se ei valmistu. Tänään sitten laitoin kovan kovaa vasten... Ruokaa ei valmisteta ennen kuin huoneensa on siivottu! Eilen kun anoppi kutsui meidät syömään, niin syömisen jälkeen saimme jättää jälkikasvun sinne vähäksi aikaa ja miehen kanssa siivottiin tehokkaasti tyttöjen huoneessa 2 tuntia. Tyttöjen piti eilen saattaa huone viimeisteltyyn tilaan, mutta eipä se niin käynytkään... Tänään sitten minä menin ja kiskoin sängyn alta kaiken pois ja käskin lajitella kaikissa laatikoissa olevat lelut, likavaatteet, roskat, kirjat ja lehdet... Käsittämätöntä miten likaisia pikkuhousuja ja sukkia on sulassa sovussa lelulaatikossa konvehtirasioiden sellofaanien ja välipapereiden kanssa.

Keskimmäinen voitti taannoin oman sarjansa paikallisen OP:n piirustuskilpailun ja sai siitä palkinnoksi Aku Ankka -lautapelin. Emme ole vielä koskaan koko perheen voimin sitä pelanneet ja tuskin pääsemme pelaamaankaan, sillä pelinappulat ja kortit on siellä ja tuolla ja joka puolla... Ja niinkuin siitä piti pitää huoli...

Mur, mur ja mur...

Mies koitti korjata mun iMacia, mutta ei se suostunut heräämään henkiin. Yksi kondensaattori emolevyltä oli posahtanut, eikä sen vaihtaminen uuteen vaikuttanut mihinkään. Lienee emolevy myös "keittänyt" vikavirrasta. No muistikammat ja kovalevy otettiin talteen ja mies lupasi joskus jossain vaiheessa yrittää tehdä tuosta edes toimivan näytön. Kun on 17" laajakuvanäyttöön tottunut, niin tämä 15" tavallinen tuntuu hirvittävältä. Lisäksi tätä tuijotellessa alkaa silmiin sattumaan toisin kuin Applen omaa näyttöä katsellessa.

"Uusi" kone mulle on jo tulossa johon saadaan tuo iMacin kiintolevy sisälle, mutta näyttö tulee edelleen olemaan tämä kehno Hyundai sillä näytön ostoon ei nyt ole varaa. Konekin maksoi (postikuluineen) yli 400€. Eli vielä hetki ollaan G4 kaudella, mutta kohta puoliin, ehkä jo huomenna, siirrytään takaisin G5 aikakauteen.

Ainiin... Huutonetissä on nyt myynnissä melkein kaikki nurkista löytyneet kestovaipat! Linkki tuossa oikealla sivupalkissa.

Mutta jos sitä vaikka nyt lähtisi touhuamaan pojan kanssa jotakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers