torstai 11. helmikuuta 2010

:)


Vaikkei meillä se sisustus niin näykään, mutta haluaisin kyllä... On vaan niin pirusti rahat vähissä :(

Haluaisin "olohuoneeseen" uudet verhot. Vanhat ovat roikkuneet paikoillaan jo 10 vuotta (on niitä välillä pesty!) mutta alkavat olla jo auringon haalistamat ja jotenkin niihin on jo kyllästynytkin. Mutta kun KOLMEEN ikkunaan verhojen hankinta on aikamoinen investointi vaikka sitten ompelisikin itse.

Hobby Hallissa olisi parit (mun mielestä) kivat verhotNuo alimmaiset olisivat miehenkin mieleen, mutta nuo kävisivät meille vain kesäverhoista. Talveksi tarttis jokatapauksessa toiset... Ja ompelemaan näissäkin joutuisi; verhotanko on noin 40 cm katosta alaspäin ja katto on matalalla... Metrin verran pitäisi jokaisesta verhosta leikata pois, sitten kyllä saisi tyynynpäällisiä ihan kivasti tehtyä...

4 kommenttia:

 1. Mietin tuossa, josko voisin lähiaikoina yrittää käydä HB:n poistomyymälässä tuossa lähistöllä. Sieltä voisi löytyä noita verhoja asiakaspalautuksena, jolloin hinta olisi vähän halvempi. Ja ainakin ennen siellä saattoi olla varsinaisia löytöjä, kun sai poistohintaan aikaisempien kuvastojen tuotteita. Harmi, ettei siellä käsittääkseni enää myydä uusia kuvastotuotteita lainkaan.

  t. Lily

  VastaaPoista
 2. Niin, mutta löytyykö niitä kaikkiin KOLMEEN ikkunaan onkin sitten jo ihan toinen juttu...

  VastaaPoista
 3. No se on kyllä ihan toinen juttu. Tosin jos kyseessä on nuo uudemmat tuotteet, ja haluaa säästää, olisihan se kuitenkin aina vähemmän loppusummasta. Itse tekisi mieli mennä käymään myymälässä, mutta pitää katsoa milloin se toteutuu. Tässä kun ei ole noita oravannahkoja päässyt liiemmälti jäämään nurkkiin pölyyntymään. :O)

  VastaaPoista
 4. Talviverhojen osalta yksi laiskan ja vähävaraisen sovellus: oletko katsellut koskaan pussilakanoita "sillä silmällä"?
  Kahden metrin pussilakana riittää matalampaan majaan, ja leveyttäkin on riittävästi. On valmiiksi ommeltu, ja jos on oikein vetoisa ikkuna tai haluaa täydellisen pimennyksen, voi pussilakaan sisälle sujauttaa vielä jonkun lisäkankaan. Kyllästymisen tai haalistumisen jälkeen saattavat vielä kelvata nukkumiseen. Valikoimia kyllä joutuu selaamaan, tarjontaa on niin paljon (IKEA, Hemtex, JYSK, Anttila...), mutta jos sopivasti sattuu, irtoaa 6 "verhoa" muutamalla kympillä.

  *välihuuto Leena62:lta toiselta foorumilta*

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers