sunnuntai 14. helmikuuta 2010

The Taylored Sweater -paitapaja

JEE!!!!!

Ilmottauduin mukaan Sastamalassa sijaitsevan lankataivaan (Silmu&Solmu) tiloissa järjestettävään paitapajaan. Rahaahan siihen kuluu, mutta uskoisin että se on takaisin kunhan tuo tekniikka on täydellisesti hallussa. Ja mallineuleeseen langat löytyy kepoisesti tuolta eteisestä, jahka vain saisin tukevan niskaotteen itsestäni ja jaksaisin vain mennä mylläämään... Tässä sisätiloissa olevia ihkulankoja en viitsisi mallineuleeseen haaskata.

Se olisi sitten niinkuin ystävänpäivä. Ajatuksena tuo on kyllä ihan kiva, mutta mua itseäni henk.koht. hitusen ällöttää moinen kaupallistaminen. Eikö muka jokainen päivä ole ystävänpäivä. Kyllä niitä kavereita ja ystäviä tulee muistaa muulloinkin kuin vain yhtenä päivänä vuodesta. Eipä tällaistakaan päivää ollut suomalaisessa kalenterissa ennen kuin vasta joskus -80 luvun lopummalla puolen; sen jälkeen kun kekkos-slovakialaisuudesta oltiin päästy yli. Suurinpiirtein siinä vaiheessa kun värit palasivat katukuvaan pitkän seepiasävyisen kauden jälkeen. Ja ystävänpäivän taisi joku Posti-Telen markkinapäällikkö keksiä jotta joulun jälkeen ja ennen pääsiäistä ihmiset lähettelesivät enempi kortteja...

Kaikesta tästä huolimatta toivotan kaikille hyvää päivää! Oltiinpa ystäviä tahi ei :)

2 kommenttia:

  1. Jonkun aikaa olen blogiasi lueskellut taustalla, koska kommentointi nyt vain ei ole oikein mun heiniäni, mikäli siis ei ole mitään sen kummempaa asiaa. Nyt vain oli pakko jättää viestiä, että olitpa osannut tiivistää (minunkin) ajatuksen ystävänpäivästä ytimekkäästi ja hyvin. Ja kiva löytää kohtalotovereita myös tällä saralla; niitä ihmisiä joihin tämä ylikaupallisuuden kärpänen ei ole vielä päässyt puraisemaan! :)

    VastaaPoista
  2. Aivanpa tuosta syystä yritin boikotoida kyseistä "pakkomuistamispäivää" ja ainoastaan kiitin joistain tajuntaani puoliväkisin sullotuista tervehdyksistä. Tosin useimmat niistä oli kyllä varmasti oikeasti kauniilla ajatuksella lähetettyjä. Ei vaan voi mitään, että tympäisee koko hössötys.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers