keskiviikko 17. maaliskuuta 2010

Aivottomuusneule ja lääkityksen aloitus

Pistosopastusta odottaessa olin niin hermona, ettei olisi minkään ohjeen seuraamisesta tullut yhtikäs mittään... Joten otinpa sitten kerän Tennesseetä ja neulaisin siitä ainaoikealla tiskirätin.

Ja se mönkään mennyt pojan villatakin teelmys meni mokan osalta purkuun ja uudelleen neulontaan. Hihat kiinnitin miehustaan aamulla tyttöjä koulutielle laittaessa.

Ja kuten kuvasta näkyy on huppukin aika mukavalla mallilla.

Jaa se pistäminen vai? Joo, ei se ollut niin vaikeaa (sain kehuja siitä että osasin käyttää laitetta oitis; mutta olinhan interaktiivisesti prepannut itseäni laitteen käyttöön). Laite tökkäsi neulan ja pruuttasi aineen; simppeliä.

Illalla sitten oli lievästi flunssainen olo ja kuumettakin pukkasi sinne 37,2°C asti, niveliä särki hiukkasen. En ottanut mitään kipulääkettä lisäksi. Tänään on olo ollut jo ihan normaali. Huomenna uusi pisto. Saahan nähdä että tuleeko siitä yhtä muikea jälki...

Tuossa näkyy haaleasti tuollainen reilusti 2€ -kolikkoa suurempi laimiska pistoskohdan alapuolella. Eipä silti, en muutenkaan näitä mahamakkaroitani yleensä julkisesti esittele...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers