perjantai 5. maaliskuuta 2010

"Painavaa asiaa"

Eipä taida neuletakistani tullakaan neuletakkia... Taidanpa tehdä siitä vain liivin... Takakappale painaa 290 grammaa ja toinen etukappale 170 grammaa. Vielä kun tekee sen toisen etukappaleen niin siinähän on jo 630 grammaa yhteensä. Voihan olla aika raskas kannettava... Ja voinhan sitten joskus myöhemmin ehkä neuloa siihen hihat jos tuntuu ettei liiviä tule käytettyä. Onneksi en aloittanut hihoista :)

Tänään kävin pojan kanssa kaupungissa lähettämässä Ystävälle Hellsinkiin pienen paketin ja toimittamassa Kelalle eilen postin tuoman B-lausunnon. Lausunto on jo sähköisessä asiointipalvelussa kirjattu saapuneeksi, ja nyt sitten toivotaan kädet kyynerpäitä myöten ristissä että ehtivät tehdä päätöksen siihen mennessä kun menen 16.3. apteekkiin lääkettä noutamaan.

Valehtelisin jos väittäisin että en ole ollenkaan hermostuksissani tuon lääkityksen aloituksen kanssa. Mutta jos tuo toimii eikä pahiksia enää pukkaa päälle niin useasti, niin se lienee kuitenkin paikallaan.

3 kommenttia:

  1. Pidän peukkuja, että kaikki menee hyvin niin Kelan kun lääkityksenkin suhteen. Ehkäpä saat piristystä postin mukana lähipäivinä... =) SNY:si

    VastaaPoista
  2. Täällä pidetään kovasti peukkuja, että kaikki sujuu mutkattomasti. *halaus*

    VastaaPoista
  3. :) Mukavaa postia on aina kiva odotella.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers