lauantai 17. huhtikuuta 2010

Laiska päivä

Tai ei ihan. Olen levittänyt ahteria sohvannurkassa ja ruokapöydän vieressä. Tästä seurauksena meillä on piakkoin uudet verhot ikkunassa ja neljäs "DH"-pipo on jo melkein puolessa välissä. Vähäsen salaisiakin juttuja on tänään syntynyt, mutta ne on vielä salaisia, joten ei niistä sen enempää.

Kellarin vintiltäkin raahattiin kaksi laatikkoa kirjoja ja käsityölehtiä kirjahyllyn täytteeksi. Vielä niitä siellä on, mutta pikkuhiljaa hyvä tulee.

Huomenna Lankaliigailemaan taasen ja sen jälkeen ajattelin laittaa pirttiä jälleen vähän uuteen uskoon, eli siirtää av-viihdekeskuksen ja sohvat vähän eri kohtaan jotta tyttären rummut saadaan järkevästi ja kulku tuonne kirjahyllylle helpottuu. Ja saan taas vähän "omaa rauhaa" tähän nurkkaukseeni.

Mies lupasi huomenissa laitella mun autoon jarrut kuntoon samalla kun maalaa aluvanteet siisteiksi ja vaihtaa ne kesärenkaineen alle.

Lisäksi kun mylläsin tuolla kangaspuiden alla, niin löysin kuin löysinkin niitä peittotilkkulappuja, joita piti Pirjolle laitella jo aika päiviä sitten...

Ja vielä tässä illansuussa yömyöhään sain viimeinkin pääteltyä ja viimeisteltyä (täytettyä) yhden tyynyn, joka on ollut neulottuna jo varmaan liki puoli vuotta. Sen kuvan saatte tässä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers