keskiviikko 14. huhtikuuta 2010

Laukkua pakattu

Ei, en ole lähdössä matkalle. Tai oikeastaan tavallaan... Lauantaina kun on taas neuletapaaminen Silmu&Solmussa, niin pakkailen jo valmiiksi hieman tarvikkeita kun pitänee jokusia paperikukkia väännellä malliksi. Otanpa sitten Satun tänne jättämän langan mukaan ja teen siitä muutaman kukkasen jotka eivät siis jää tuonne puotiin muuta kuin digitaalisessa muodossa.

Oma olotila ei vaan ole mikään superhehkeä tällä hetkellä. Mutta koitan kestää sen kutenjoten... Tiistaina soittelen lääkärille ja kyselen että mitä niistä veripurtiloista löytyi. Hemppa ainakin pitää muistaa kysyä, sillä olotila on samankaltainen kuin melkein 20 vuotta sitten jolloin hemppa oli 172. En haluaisi alkaa mitään verenohennuslääkkeitä syömään ja se helpoin lääkitys korkeaan hemppaan on multa nykyisellään kielletty (siis verenluovutus).

Huomenna pitää mennä ostamaan suklaata kakun leipomista varten. Tällä kertaa teen kakun vähän toisin ja aiemmin jotta kerkeää maustua ja mahdollisesti kiinteytyä. Tosin ehkäpä lisään jauhoihin vähäsen ksantaania, josko siten murustaminen vähenisi.

3 kommenttia:

 1. 172 =O Mulla oli viimeks hemppa 102, että voisit ehkä mulle sitä vähän antaa =)

  VastaaPoista
 2. Mulla alin koskaan mitattu on ollut 106 ja se oli keskimmäisen mukelon syntymän jälkeen... Jo kuukausi tuon jälkeen hb oli jo normilukemissa noin 140.

  VastaaPoista
 3. Mulla oli 82 naperon syntymän jälkeen...
  -Tiuku-

  VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers