torstai 15. huhtikuuta 2010

Muutama kuva


Tässä on nyt ensimmäisiä annoksia "kotiruokaa". Hankittiin sitten Markantalosta 27,90€ maksanut friteerauskeitin. Toimii! Jopa paksut ja halvat pakasteranskalaiset tulee sisältä kypsiksi ja pinnalta rapeiksi.Lähikuvaa pintaneuleesta (lanka muistaakseni Maijaa jonka olen värjännyt raparperinlehdillä. Valkoiset pilkut on tarkoituksellisia; varmistin vyyhdin koossapysymisen tosi tiukoilla kalalankasolmuilla)

Ja tässä koko komeus. Värit ei ihan toistuneet oikein tässä kuvassa; vihreä on sellainen hauska ruskeanvihreä.Ja kuva pojan päässä. Tässä värit on vielä enemmän pyllyllään. Mutta pipon koko on juurikin passeli.

Ja uutta puikoilla samalla mallilla. Tällä kertaa puuvillasta kun ihan kesäpipoksi tätä ajattelin. Miehellehän jo reilu kuukausi sitten tein tällä mallilla ja nyt olen kirjoittamassa tästä ohjetta.

Verhojen ompelu on vielä vaiheessa; vasta 1/6 verhopalasta on siksakattu ympäriinsä eli vielä olisi viisi siksakattavana ja sitten päärmeet. Sitten pesu, kuivaus, silitys ja ripustus... Mä en niin hirmusti tykkää silityksestä vaikka siihenkin hommaan on hyvä työväline olemassa.

Edit: Tämä kampanja taitaa hakea paikkansa myös täältä meiltä... Meillä kun kanssa tuppaa jutut jäämään juuri siihen mihin ne käsistään päästää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers