tiistai 11. toukokuuta 2010

Huhheijaa millainen viikonalku!

Viikko alkoi siis eilen aamulla hyvin vauhdikkaasti matkaamalla Forssaan työhaastatteluun. Sen tulokset kuulee sitten kuukauden sisällä.

Iltapäivällä kun olin juuri nukahtamassa miehen kainaloon päiväuinosille havahduin siihen tosiseikkaan että poika on jo kolmen, kotihoidon tuki loppui! Ehdin vielä virastoaikana soitella työkkäriin ja sain tämän viikon "armonaikaa" ennättää hoitamaan asiat kuntoon, että saan eilisestä alkaen voimassa olevan työnhaun voimaan. Tuollahan sitten piipahdin tänään keräilemässä vahvuuksiani työnhakuun. Virkailija naureskeli että harvemmin tulee sellaisia asiakkaita jotka ovat juurikin edellisenä päivänä olleet työhaastattelussa. Vahvuuksiani katsellessa hän ehdotti myös että käsityönopettajien sijaisuudet saattaisivat sopia minulle! Huikeaa!!!

Tuolta poistuttuani siirryin samaisen virastotalon toiseen rappuun ja verotoimistoon viemään esitäytetyn korjatun veroehdotuksen perille. "Mukavaa" kun samalla työnantajalla on kaikki muukin veroasia hoitamatta... Ei tainnut ulkomaanelävä tietää että Suomen verokarhun kanssa ei ole leikkiminen.

Mutta näillä mennään nyt etiäpäin. :)

2 kommenttia:

  1. Sopisint sinä askartelun ja viriketoiminnan ohjaajaksikin

    VastaaPoista
  2. Kommentointi onnistuu vain IE kautta ei Firefoxila, missä lienee vika.

    VastaaPoista

Kommentoi rohkeasti :)

Erilaisia ikä/aika -laskureita

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers